Sporthotel Hotond.

Op de hoogste heuvel van de Vlaamse Ardennen is Sporthotel Hotond te vinden. En de Hotondberg of Hoogberg is niet alleen de hoogste heuvel, het is ook nog eens de langst klim van Vlaanderen. Verder liggen rond het sporthotel de andere beroemde en beruchte heuvels van het Vlaamse heuvellandschap. Bergjes zoals de Paterberg, Koppenberg, Kruisberg en Oude Kwaremont. Dit maakt van het hotel een ideale uitvalsbasis voor wie graag in het Vlaamse landschap zijn of haar benen wil testen.

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

Sporthotel Hotond telt tien logeerkamers. Je rust uit in het hotel als een echte Flandrien. Helden van de koers, zoals Boonen, Maertens, Cancellara, Merckx en Museeuw. De kamers beschikken over goede bedden en een badkamer. Leuk is het idee dat alle energie voor het hotel, de bistro en het restaurant zelf opgewekt wordt. Dat past helemaal bij de groene omgeving waarin het hotel ligt.

Na afloop van je fietstocht kom je op krachten met een heerlijke maaltijd in het restaurant. Wil je eerst gewoon even lekker ontspannen? Geen probleem. Dan pak je gewoon een lekker speciaalbiertje in het café. Je fiets staat ondertussen veilig opgeborgen te wachten op je volgende fietstocht.

Sporthotel Hotond ligt tussen Kluisbergen en Ronse.

Op de top van de hoogste heuvel van Vlaanderen ligt Sporthotel Hotond. het is een lange klim die in het begin nog wel goed te doen is. Maar op een gegeven moment kom je bij stukken van 7% stijgingspercentage uit. Het laatste stuk is nog 5%. Dus als je boven bent heb je wel een drankje verdiend in Hotond Café. Ondertussen kun je genieten van het uitzicht bij de oude molen. Wil je tijdens je verblijf een dagje rustiger aan doen? Bezoek dan Oudenaarde, Gent, Brussel of Kortrijk. Historische en sfeervolle steden die in de buurt liggen.

Kom fietsen in de Vlaamse Ardennen.

Wil je je benen testen als een echte Flandrien? Stoempend de Vlaamse heuvels op? En daarna heerlijk bijkomen met één van de vele bieren uit de streek in de hand? Genieten van het Bourgondische leven? Kom dan vooral naar Vlaanderen. Naar Sporthotel Hotond. Hier gaat het wielerhart sneller kloppen. Lijkt je dit ook fantastisch? Boek dan nu jouw fietsavontuur!