Hotel La Genzianella.

Midden in Bormio, tussen de Alpenreuzen in Noord-Italië, ligt Hotel Genzianella. Als je je balkondeuren openslaat zie je de bergtoppen al liggen. Je bent hier omringt door wegen en passen die je met de fiets wilt bedwingen. Het hotel ligt namelijk aan de voet van de Stelvio en op een steenworp afstand van de Gavia. Bergpassen die op ieders bucketlist staan. Van fietsers die ook maar een beetje van wielrennen houden. Bergpassen waar ooit Fausto Coppi en Gino Bartali heersten in hun hoogtijdagen.

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

Hotel La Genzianella is een romantisch en gezellig berghotel, ingericht met lokaal hout, zachte stoffen en rustgevende kleuren. Een oprechte glimlach van familie Andreola en een hun gastvrije team bij binnenkomst. Ze staan klaar om jou en je vrienden of familie te verwelkomen. Gastvrijheid die zij sinds 1959 al heel belangrijk vinden. Het zal je aan niets ontbreken.

Hotel La Genzianella in Bormio ligt op een steenworp afstand van het oude stadscentrum en van de kabelbaan naar Bormio 2000. Het hotel beschikt over 40 kamers en suites, alle rookvrij. De traditionele stijl met kleine persoonlijke accenten en design samen met een uitstekende keuken zal jou over de streep trekken.

Hotel Genzianella, speciaal voor fietsers.

Je glimlach als je terug bent van een zware klim op de Stelvio of Gavia maakt hun heel erg blij! Bormio is het Mekka in Noord-Italië voor wielrenners. Van amateur tot prof. Voor de wielerliefhebbers in de Alpen is het de thuisbasis van verschillende grote evenementen zoals de Giro d’Italia. La Genzianella is Bike Hotel sinds 2005. Ze hebben speciale diensten ontwikkeld voor fietsers. Denk hierbij aan kluisjes en begeleide fietstochten. Onder andere samen met Stelvio Experience.

Kom fietsen en schrijf je eigen geschiedenis.

Hotel La Genzianella is dus de ideale thuisbasis voor als je heel graag de Gavia en Stelvio wilt opknallen. En we weten zeker dat je dat in je heb t. Kom je terug in het hotel? Dan hoef je enkel met de beentjes omhoog en kun je je heerlijk laten verwennen!