Hotel De Wilde Kriek.

Tussen de heuvels van Zuid-Limburg, aan de voet van de Emmaberg ligt Hotel De Witte Kriek. Een informeel en gastvrij hotel waar fietsers na een uitdagende fietstocht even op adem kunnen komen. Bij aankomst staat het gastvrije duo Martin en Bianca je met een glimlach op te wachten. Het centrum van Valkenburg ligt op een paar minuten afstand. Daar aangekomen kun je meteen beginnen met het beklimmen van de Cauberg. Maar ook de andere kant op vind je mooie groene heuvels zoals de Sibbegrubbe en de Fromberg. Of wat dacht je van de Keutenberg? Het steilste klimmetje van Nederland.

Ruime kamers, goed ontbijt en fietsenstalling.

Hotel de Wilde Kriek is een klein gemoedelijk 3-sterren hotel (Bed & Breakfast) met acht comfortabele kamers. De kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie en koffie- en theefaciliteiten. Uiteraard is er gratis WiFi in het hotel. Als fietshotel is het een prima uitvalsbasis voor vele sportieve en recreatieve fietsers. Fietsen kunnen veilig bij hun binnen gestald worden. Tevens is er de mogelijkheid om elektrisch te laden. Parkeren van de auto is gratis. Het hotel ligt overigens op nog geen drie minuten fietsen van het treinstation van Valkenburg.

s ’Morgens worden de gasten van het hotel verwend met een vers, uitgebreid ontbijt. Voor grotere fietsgroepen kunnen ze op aanvraag ook lunch en diner verzorgen. Hun prachtige, grote achtertuin met terras delen zij graag met hun gasten. Hier kun je heerlijk na een fietstocht even bijkomen en genieten van het heuvellandschap en een kleine versnapering. Zeker een aanrader!

Hotel De Wilde Kriek ligt centraal in Zuid-Limburg.

Vanaf de Hotel De Wilde Kriek ben je zo met de auto in de historische stad Maastricht en liggen Heerlen en Aken ook in de buurt. Ook is het maar tien minuten lopen naar het centrum van het altijd gezellige Valkenburg.

Kom fietsen in Zuid-Limburg.

Er verblijven veel fietsers en fietsgroepen in het hotel. Zowel voor recreatieve fietsers als fietsers die meedoen aan wedstrijden en toertochten zoals de Amstel Gold Race, de Mergelheuvelland 2-daagse en Eroica is het hotel een prima uitvalsbasis. En ben je even klaar met fietsen? Geniet dan van het bourgondische leven in Zuid-Limburg. Boek nu hier je fietsavontuur.