Wu Wei.

Wu Wei is een oase van rust en ontspanning in een steeds drukker wordende maatschappij. Het hotel en wellnesscentrum ligt in Kortrijk aan de rand van het Vlaamse heuvellandschap. Dat maakt het hotel voor sportieve fietsers een mooie uitvalsbasis. Eerst je benen testen op de Paterberg, de Muur van Geraardsbergen en de Oude Kwaremont. Om vervolgens tot rust te komen aan het zwembad of in de sauna. Ook kun je je laten masseren of meedoen aan de ontspanningsoefeningen die georganiseerd worden. Voor wie na dit alles nog zin heeft om even de benen te strekken, gaat op pad richting het oude centrum van Kortrijk met zijn vele bezienswaardigheden en gezellige terrassen.

Ruime kamers en wellnesscentrum.

Wu Wei heeft meerdere kamers die met lichte kleuren zijn ingericht. De bedden zijn extra lang. De kamers hebben een eigen badkamer. WiFi is gratis in alle ruimtes. Het hotel beschikt over een wellnesscentrum met sauna en zwembad.  In het restaurant kan worden aangeschoven voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ze serveren broodgerechten, soepen, pasta’s, salades, groenten, vlees, vis, fruit en desserts. Wie graag onderweg, tijdens zijn fietstocht wil eten, kan een lunchpakket meekrijgen.

De auto kan geparkeerd worden op een privéparking.

Wu Wei op twee kilometer van Kortrijk centrum.

Wu Wei ligt op zo’n twee kilometer wandelen van het historische centrum van Kortrijk. Het is een gezellige en historische stad in West-Vlaanderen. Grote steden als Gent en Lille liggen ook in de buurt. Natuurlijk kan er ook voor een dagje Brugge of Brussel worden gekozen. Mits je uiteraard tijd hebt na het fietsen.

Inspanning en ontspanning.

In de ochtend het Vlaamse landschap verkennen vanaf de fiets. Richting het oosten, waar de beroemde heuvels op je liggen te wachten. In de middag kom je terug in het hotel. Daar volgt de ontspanning op de inspanning. Beentjes omhoog met een Belgisch biertje in de hand. Of plat op de buik voor een welverdiende massage van de rug en de kuiten. Is dit ook hoe jij het graag zou willen?  Boek dan snel je fietsavontuur bij Wu Wei, The Art Of Wellbeing!