Wayfarers Hostel.

Aan de noordoostkant van het Lake District National Park ligt Wayfarers Hostel. Een accommodatie die helemaal is ingericht voor fietsers. Het hostel is ook gelegen aan de C2C Cycling Route. Een fietsroute die je vanaf Newcastle helemaal naar de westkust van Engeland brengt. Beroemde Lake District bergen zoals de Helvellyn en Skiddaw liggen in de buurt. Ook de berg Cross Fell is in de buurt te vinden als je de andere kant op fietst.Het gebied is uitdagend voor de wielrenner die graag zijn conditie en benen wil testen. Mooie vergezichten wisselen zich af met indrukwekkende blauwe meren en groene heuvels.

Ruime kamers en fietsenstalling.

Wayfarers Hostel beschikt over meerdere kamers met allemaal een eigen doucheruimte. Individuele fietsers, kleine groepen en zelfs grote groepen kunnen er terecht. Want wie met een grote groep is heeft de mogelijkheid om het hele hostel af te huren. De WiFi is gratis en je kunt je eigen eten klaarmaken in de gezamenlijke keuken van het hostel.

Je fiets staat ondertussen veilig opgeborgen op je te wachten. En is het niet gelukt om je eigen fiets mee te nemen? Dan huur je er gewoon eentje.

Wayfares Hostel ligt aan de rand van het Lake District.

Het hostel ligt aan de rand van het Lake District National Park. In het plaatsje Penrith. Het is een gezellige Engelse plaats met meerdere restaurants en terrassen. In de buurt ligt de grotere stad Carlisle. Als je je benen een dag rust wilt gunnen dan is en bezoek aan deze stad in de buurt van de grens met Schotland zeker de moeite waard. Van de grotere meren ligt Ullswater het dichtst in de buurt van Hostel Wayfarers.

Kom fietsen in het schitterende Lake District National Park.

Groene heuvels, diepblauwe meren en uitdagende bergtoppen met schitterende vergezichten. Het Lake District National Park is een heel mooi gebied voor jouw fietsavontuur. Overdag doe je je benen pijn en geniet je van het uitzicht. ’s Avonds vertel je je avonturen door aan je fietsvrienden in de lokale pub. Wayfarers Hostel is de ideale uitvalsbasis om jouw fietsavontuur te starten. Boek nu snel je reis!