Villa Emma.

Aan de rand van Gent, in de deelgemeente Sint-Amandsberg, ligt de schitterende art-nouveauvilla Villa Emma. Na je inspannende fietstocht door het mooie Vlaamse landschap, rust je heerlijk uit in de tuin met een Gents speciaalbiertje. Daarna trek je je schoenen aan en ga je de historische stad bezoeken en genieten van het Belgische leven.

Twee gastenkamers, ontbijt en fietsenstalling.

Villa Emma heeft twee gastenkamers (Acacia en Tilia), beiden met uitzicht op de tuin. Ook hebben beide kamers een luxueuze badkamer. De ene is voorzien van een bad en de andere van een regendouche. Als je ’s ochtends uitgerust wakker wordt, ga je naar beneden voor het ontbijt. Ook de ruime ontbijtkamer geeft uitzicht op de tuin. Na het ontbijt pak je de fiets uit de stalling en ga je je benen testen door het mooie Vlaamse landschap. Bij terugkomt is het heerlijk ontspannen in de tuin met een verkoelend biertje in de hand. In de garage voor de fietsen is het mogelijk om te sleutelen aan je fiets om hem bijvoorbeeld beter af te stellen.

Voor de stevige trek onderweg is het ook mogelijk om een lunchpakket mee te krijgen. Voor de recreatiefietser hebben ze speciale picknickboxen. De wielrenners kunnen het eventueel in een rugzak(je) mee krijgen.

Villa Emma aan de rand van Gent.

Vanaf Villa Emma is het maar 3,5 kilometer naar het historische centrum van Gent. Een schitterende stad met een rijke geschiedenis. Ook de rustige gezellige buitenwijken zijn goed bereikbaar vanaf de villa. Het is mogelijk om steps of stadsfietsen te huren. Hilde en Georges, eigenaren van Villa Emma, kunnen je vertellen waar alle bijzondere en mooie plaatsen te vinden zijn.

Kom fietsen en beleef de historie van Gent.

Wil je het Vlaamse landschap beter leren kennen? De bekende heuvels van de Vlaamse Ardennen beklimmen? En ook nog eens genieten van de rijke historie van Gent? Dan is Villa Emma de ideale uitvalsbasis voor jouw fietsavontuur. Boek nu snel!