Vallée de l’Ourthe.

Wil je lekker ontspannen? In stijl? Dan is chambre d’hotes Vallée de l’Ourthe een perfecte plek. De bed & breakfast heeft een unieke ligging aan het riviertje de Ourthe middenin de Ardennen. Veel mountainbike- en fietsroutes beginnen in het dorp Marcourt waar het huis gelegen is. De Ardennen zijn een uitdagend gebied voor de sportieve fietser. Maar ook voor fietsers die iets rustiger aan willen doen is het een schitterende omgeving. En heb je een mooie fietstocht volbracht? Dan kun je heerlijk ontspannen en genieten van een drankje op het terras, in de tuin of in de living.

Ruime kamers en schitterend uitzicht vanuit de tuin.

Vallée de l’Ourthe beschikt over twee kamers met heerlijke boxspringbedden. De gedeelde badkamer is voorzien van twee wastafels, een bad en een aparte douche. In het huis vind je een kleine living met een grote tafel om gezellig aan te eten, te drinken of een spelletje te spelen. Helemaal tot rust kom je in de vensterbank met een extra zitplaats. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op de grote wilde tuin en de rivier de Ourthe. Vanaf het terras is er een schitterend uitzicht op de kapel Saint Thibaut.

De bed & breakfast biedt verschillende arrangementen met onder andere ontbijt, lunchpakketjes en fietstochten. Na het fietsen kun je je fiets ook weer schoonspuiten. Natuurlijk staan de fietsen veilig bij hun in de berging.

Vallée de l’Ourthe ligt middenin de Ardennen.

Aan de Ourthe, bij het dorp Marcourt. Daar ligt deze gezellige chambre d’hotes. De omgeving is groen. In de buurt zijn plaatsen als La Roche-en-Ardenne en Durbuy te vinden. Ook de bekendere heuvels als Haussire en Côte de Saint-Roch zijn er in de nabije omgeving te vinden. En voor wie graag een grotere stad wil bezoeken, zijn de steden Luik en Namen met de auto goed bereikbaar.

Kom fietsen en geniet van een ontspannen sfeer.

De Ardennen, het gebied leent zicht bij uitstek voor de sportieve fietser met uitdagende heuvels. Tijdens of na je fietstocht pak je een Belgische speciaalbiertje of één van de vele terrassen in de pittoreske plaatsjes in de buurt. Of gewoon in de eigen achtertuin van Vallée de l’Ourthe. Lijkt jou dit wel wat? Boek dan nu je fietsavontuur!