The Roost Merthyr Tydfil.

In het zuiden van Wales, onder Brecon Beacons National Park zijn de gezellige accommodaties van The Roost Merthyr Tydfil te vinden. Wales is een echte topbestemming voor fietsers. Mooi asfalt. Groene heuvels. Schitterende vergezichten. Met her en der een kasteeltje op een heuveltop. Er zijn zelfs fietspaden die speciaal voor de fietser zijn aangelegd en waar geen auto komt. Het is een perfecte plek voor de wielrenner die zijn benen wil testen. Want de heuvels zijn hier net iets steiler dan in Engeland.

Gezellige huisjes met afgesloten fietsenstalling.

De huisjes van The Roost Merthyr Tydfil zijn gezellig en knus. Ze bieden plaats aan twee volwassenen en twee kinderen. In de huisjes vind je een eigen keuken, toilet en een douche. The Roost is helemaal ingericht voor fietsers en de outdoor lover. Voor de avonturier. En toch is de accommodatie van alle gemakken voorzien.

The Roost Merthyr Tydfil ligt in het zuiden van Wales.

Je vindt The Roost tussen Swansea in het westen en Cardiff in het oosten. Net onder een groot nationaal park. Heb je een dag geen zin om te fietsen? Bezoek dan één van de bovenstaande gezellige steden. Merthyr Tydfil ligt aan de rivier de Taff. In het plaatsje zijn een supermarkt en verschillende horecagelegenheden te vinden.

Kom fietsen in het hele mooie Wales.

The Roost is een ideale uitvalsbasis voor de wielrenner die zijn benen wil testen in een uitdagend en ruig gebied. Vanuit je huisje fiets je direct de groene, glooiende heuvels in. Trap je even hard door richting het zuiden dan ben je zo bij het Kanaal van Bristol. Maar dan heb je wel moeten afzien. Dat vind je lekker toch? Bij terugkomst staat een warme douche op je te wachten. Met een biertje of wijntje in de hand deel je daarna vol voldoening je fietsavontuur met je vrienden. Dat is een mooi avontuur he? Wil je dat ook? Boek dan nu snel je fietsavontuur in Wales!