Sportherberg.

Midden tussen de groene heuvels en bergen van de Vogezen ligt de Sportherberg. Een fietshotel dat de ideale startplek vormt om in de Vogezen te fietsen. Als je aankomt dan staan Ella en Monique je enthousiast op te wachten. Zij zijn niet alleen de uitbaters van dit hotel, maar ook zelf fervent fietser. Ze kennen de omgeving op hun duimpje en ze weten daarom precies wat jij nodig hebt als je wilt fietsen. Ook hebben ze verschillende routes voor je zodat je bekende bergen als de Ballon d’Alsace, de Hohneck en Planche des Belles Filles makkelijk kunt vinden.

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

De Sportherberg beschikt over negen kamers met in elke kamer een eigen badkamer. De bedden zijn goed. Volgens Ella en Monique slaap je in het gezelligste fietshotel van de Vogezen. Ook je fiets staat er veilig. Bovendien kun je in de fietsenstalling ook het nodige onderhoud aan je stalen ros plegen.

Je dag begint met een stevig ontbijt zodat je je benen op de verschillende bergen echt pijn kunt doen. Na terugkomst zorgt Monique voor een lekkere pastasnack en Ella voor een drankje in de bar op of het deels overdekte terras. In de avond kun je aanschuiven voor het diner. De ontzorging is compleet.

Midden in de Vogezen.

De Sportherberg ligt midden in de Vogezen in het plaatsje Plombières-les-Bains. In de nabije omgeving liggen de grotere plaatsen Gérardmer en Colmar. Hier valt genoeg te beleven, mocht je even niet willen fietsen. Voor de rest zijn de vergezichten schitterend in dit glooiende groene gebied.

Sportherberg is de ideale uitvalsbasis.

Wil je graag fietsen in de Vogezen? De bergen beklimmen die je vaak in de Tour de France tegenkomt? Of juist wat minder bekende klimmetjes meepakken? En na afloop bijkomen met een lekker hapje en een verfrissend drankje? Boek dan nu hier je fietsavontuur.