Parkhotel Het Gulpdal.

Wil je een fietstocht inplannen tussen en over de groene heuvels in Zuid-Limburg? Boek dan, om te rusten, je verblijf in Parkhotel Het Gulpdal. Een verblijf in een andere wereld. Zonder stress en zonder agenda. Bij aankomst staat familie Huls met hun enthousiaste team je op te wachten met een warm welkom. Uiteraard stap je na je incheck meteen op de fiets. Als je aan de oostkant het dorp Slenaken uit fietst, kun je meteen de Loorberg beklimmen. Even verderop liggen de Camerig en Vaalserberg al op je te wachten. Kies je er echter voor om richting het noorden te gaan? Dan vind je al snel de Gulperberg, Fromberg en Keutenberg op je pad. Na je inspannende fietstocht is het onbezorgd genieten van de rustgevende werking van de Zuid-Limburgse gastvrijheid, de bourgondische sfeer en de ongerepte natuur in en rond het hotel.

Ruime kamers, wellness en goed eten.

Parkhotel Het Gulpdal biedt verschillende royale en sfeervolle kamers. De kamers zijn uitgerust met luxe bedden en een eigen badkamer met ligbad of inloopdouche. Vanuit je kamer heb je een schitterend uitzicht over de Gulpvallei. Als je ’s ochtends rustig wakker wordt, kun je aanschuiven tijdens het ontbijt dat op exclusieve wijze gepresenteerd wordt. Na je fietstocht kun je ook bijkomen op het terras met een biertje of goed glas wijn. Het restaurant staat garant voor een excellente keuken. Of ga genieten in de sauna en wellness. Welverdiende ontspanning na de inspanning.

Parkhotel Het Gulpdal op tien minuten van de grens.

Parkhotel Het Gulpdal ligt op nog geen tien minuten van de Belgische grens. En ook Duitsland ligt in de buurt. Dat maakt de locatie niet alleen geschikt voor het fietsen in het Zuid-Limburgse landschap, maar voor wie wat verder wil, ook in de Ardennen en de Eifel. Wie een dagje rustiger aan wil doen, kiest ervoor om de historische steden Maastricht, Luik en Aken te bezoeken. Of geniet van het bourgondische leven in één van de vele gezellige en sfeervolle plaatsen in Zuid-Limburg, zoals Valkenburg aan de Geul.

Kom fietsen en geniet.

Parkhotel Het Gulpdal ligt in Slenaken, aan de voet van de Loorberg. Het is de ideale uitvalsbasis voor jouw fietsavontuur, want alle bekende en minder bekende Limburgse heuvels liggen in de buurt. De omgeving brengt je even in een andere wereld. Waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Na je inspannende fietstocht kom je tot rust op het terras of in de wellness. De volgende zijn je benen er weer klaar voor en plan je je tweede route in. Lijkt jou dit ook wat? Boek dan snel je fietsavontuur.