Parc Madeleine.

Op één van de meest beroemde en beruchte bergen in de Franse Alpen ligt Parc Madeleine. Het kleinschalige viersterren vakantiepark ligt in het plaatsje Saint-François-Longchamp op 1650 meter hoogte. Het dorp ligt  zo’n 350 hoogtemeters onder de top van Col de la Madeleine. La Madeleine, ze klinkt zo onschuldig. Het is de bergpas waar ooit Van Impe, Delgado en Boogerd als eerste boven kwamen in de Tour de France. En onderschat deze berg niet. Ze zal je benen en je lichaam tot uiterste inspanningen brengen om de top op 2000 meter te halen. En heb je de Madeleine beklommen? Dan liggen er nog genoeg andere beroemde Alpenreuzen in de buurt op jou te wachten.

Viersterren villapark.

Parc Madeleine beschikt over acht luxe chalets en tien ruime appartementen. Je bent er van alle gemakken voorzien. Ook kun je je auto droog en veilig parkeren. Wie even bij wil komen gaat dineren of borrelen in het restaurant. En wil je juist even afkoelen na je inspannende fietstocht? Neem dan een duik in het zwembad verderop in de dorp. Inspannende fietstochten, schitterende vergezichten en een luxe leven. Wat wens je nog meer?

Parc Madeleine ligt in Le Grand Domaine.

Le Grand Domaine is vooral in de winter erg populair bij skiërs, maar ook in de zomer kan hier genoten worden van de vele fietstochten die er mogelijk zijn. Het gebied ligt centraal in de Franse Alpen en is daarom een prima uitvalsbasis voor fietsers die ook andere beroemde beklimmingen willen ondernemen. In het dorp zal zijn verschillende restaurants, een wellness, een bowlingbaan en een zwembad. Ook is er een leuke en spannende rodelbaan.

Kom fietsen en beleef een avontuur in de Alpen.

Ga naar Col de la Madeleine als je wilt testen of jij een echte klimgeit bent. Om te zien of jij deze berg net zo goed kunt bedwingen als de wielerprofs. Als je het rustiger aan wilt doen en gewoon wilt genieten van de frisse berglucht, dan ben je ook van harte welkom. Boek nu hier jouw fietsavontuur!