PaNOORama.

PaNOORama ligt midden tussen de Limburgse heuvels in het plaatsje Noorbeek. De vakantieappartementen liggen direct aan lus 2 en 3 van de Amstel Gold Race. Het Limburge Mergelland leent zich prima voor de sportieve fietser. Met bekende en minder bekende klimmetjes in de buurt. PaNOORama is wat dat betreft een schitterende uitvalsbasis voor fietsers die graag de Cauberg, Loorberg, Keutenberg of Fromberg willen beklimmen. En wie zijn gezicht richting het zuiden verplaatst, ziet België en de Ardennen al liggen.

Ruime kamers voor grote en kleine groepen..

PaNOORama beschikt over verschillende appartementen. Waarvan twee appartementen zelfs geschikt zijn voor 14 personen. WiFi is gratis in alle ruimtes. Het pand is tegen een steile helling gebouwd waardoor alle kamers mooi uitzicht bieden op het pittoreske Noorbeek. Na je fietstocht kun je je fiets eventueel schoonspuiten met een hogedrukreiniger. De fietsenstalling is overdekt en het is mogelijk om een e-bike op te laden. Nadat je racefiets veilig is opgeborgen kun je bijkomen in de wellness met sauna.

De accommodatie heeft geen eigen restaurant maar binnen een straal van 5 kilometer zijn er verschillende gezellige en goede restaurants te vinden. Ook is het mogelijk om in de nabije omgeving een fiets te huren.

PaNOORama ligt nog net niet in België.

Vanaf PaNOORama ben je zo in Maastricht. Maar ook historische steden als Aken en Luik liggen in de buurt. En natuurlijk is het gezellige Valkenburg ook altijd een uitstapje waard. Dus voor wie een dag de benen rust wil geven is er voldoende vermaak in de directe omgeving.

Kom fietsen in het schitterende Limburgse Mergelland.

Het Limburgse Mergelland is zo mooi en zo sfeervol, dat je fietsavontuur niet lang genoeg kan duren. Wie zijn benen en conditie wil testen moet de heuvels van Zuid-Limburg beklimmen. En geniet na afloop meteen van het Bourgondische leven op één van de vele terrassen in de omgeving. Lijkt dit jou ook wat? Dan is PaNOORama een ideale uitvalsbasis. Boek nu je fietsavontuur!