Panache.

Fietsen en een onvergetelijk en comfortabel verblijf combineren?Kom dan naar Panache in La Roche-en-Ardenne. Zij bieden vele fietsmogelijkheden voor zowel groepen, individuen als gezinnen. Het enthousiaste team van Panache faciliteert jouw verblijf. Bovendien zorgen ze ervoor dat de sportieve fietser zijn hart kan ophalen. Maar dat kan ook niet anders met de Belgische Ardennen om je heen. Vele uitdagende heuvels liggen hier op jou te wachten. Onder andere Côte de Saint-Roche en de Haussire liggen om de hoek. Om je benen te testen. Om je kuiten pijn te doen. Lekkere pijn.

Ruime kamers en afgesloten fietsenstalling.

Panache is een verblijf met zes kamers waaronder één grotere familie- of teamkamer, onderverdeeld in drie aparte kamers. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer. De begane grond bestaat uit een gezellige ontbijtruimte en voor de fietsen een afgesloten bergplaats met alle voorzieningen. En heb je geen fiets bij je? Huur hem dan bij het hotel. En Panache organiseert ok eigen fietsevents. Ze kennen de omgeving als geen ander.

Wie na zijn pittige fietstocht even zijn hart wil ophalen, kan naar het gezellige plein wandelen van La Roche-en-Ardenne. Daar wachten de terrassen met een verfrissend Belgisch biertje op jou.

Panache ligt tussen Bastenaken en Luik.

Panache is te vinden tussen de beroemde steden Bastenaken en Luik, waar de beroemde klassieker Luik-Bastenaken-Luik. jaarlijks tussen verreden wordt. De heuvels die je in dit monument voorbij ziet komen zijn dus ook helemaal aan jou besteedt. De plaats La Roche-en-Ardenne zelf ligt in een zeer groene omgeving aan de rivier de Ourthe. Het is een gezellig plaats met veel historisch en beschermd erfgoed in de omgeving.

Overwin de heuvels in de Belgische Ardennen.

De Belgische Ardennen liggen op jou en je fiets te wachten. Zodat je ze kunt bedwingen met je racefiets of mountainbike. En wil je je benen even rust geven? Dan valt er in dit gebied nog genoeg te beleven. Heb je al zin gekregen? Boek dan nu je fietsavontuur!