Motel de Heek.

Motel de Heek is een rustig gelegen bed & breakfast aan de rand van het historische Valkenburg. Maar ondanks dat het in de buurt van grote toegangswegen ligt, ligt het toch midden in de groene natuur. Tegen de hellingen van de Emmaberg aan. Voor sportieve fietsers is dit een ideale ligging om de Limburgse heuvels te beklimmen. Heuvels als de Cauberg, Sibbegrubbe, Kruisberg en de Fromberg.

Ruime kamers en fietsenstalling.

Motel de Heek heeft meerdere kamers die allemaal op de begane grond of de eerste verdieping liggen. Er is geen lift aanwezig. Bij aankomst staan Chantal en Patrick je al met een glimlach op te wachten om je gastvrij te ontvangen. De kamers beschikken over gratis wifi, een eigen ingang, een televisie, minikoelkast, thee- en koffiefaciliteiten, een eigen badkamer en balkon of terras.

Ook kun je je fiets veilig stallen na je fietstocht in de garage. Er is gratis parkeergelegenheid voor je auto.

Motel de Heek ligt centraal in Zuid-Limburg.

Vanaf het motel is het maar 15 minuten (1,5 kilometer) lopen naar het gezellige, sfeervolle en historische centrum van Valkenburg. Ook door de ligging in de buurt van de A79 ben je zo met de auto in Maastricht, Heerlen of Aken.

Kom fietsen en ontdek Valkenburg en omstreken.

Wat is er nou heerlijker dan een weekend fietsen in de Limburgse heuvels? En blijf je langer? Steek dan door richting de Ardennen of zelfs de Eiffel. Er zijn genoeg uitdagende klimmetjes in het Limburgse heuvellandschap, maar ook voor de fietser die het wat rustiger aan wil doen zijn er voldoende mooie fietstochten. En wie even op adem wil komen pakt een gezellig terrasje in een van de vele dorpen en stadjes. Boek dus nu dus snel, want je fietsavontuur begint hier!