Les Deux Vélos.

Les Deux Vélos is een gezellig en kleinschalig fietshotel in het hart van de Franse Pyreneeën. De fietsvriendelijke accommodatie ligt in de prachtige Massatvallei in de Ariège. Halverwege tussen de plaatsjes Biert en Massat, Het hotel vormt een ideale uitvalsbasis voor de vele uitdagingen die de Pyreneeën bieden. Rustige wegen, pittoreske dorpjes en routes voor elk niveau. De geweldige natuur en de uitzichten op de vele bergtoppen zullen een onvergetelijke indruk op je achterlaten.

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

Les Deux Vélos biedt plaats aan 12 personen in het hotel, met drie 2-persoonskamers en een grote zolder waar er plek is voor zes. Het is erg geschikt voor een groep. Grotere groepen, tot 20 personen, kunnen ze ook ontvangen. Hiervoor maken we gebruik van een kleine cottage naast het hotel en eventueel als het nodig is slapen er mensen in Massat, een dorp 1,5 km verderop. Ontbijt en diner zijn voor iedereen bij Les Deux Vélos.

Alle kamers beschikken over een eigen douche, wasbak en toilet. Er is gratis wifi beschikbaar. Daarnaast kun je gebruik maken van de tuin, het terras en de garage met werkplaats voor de fietsen. Fietsen zijn te huur bij het hotel.

Les Deux Vélos ligt midden tussen de beroemde bergreuzen.

Les Deux Vélos ligt tussen Plateau de Beille en Col de Portet d’Aspet. Ook de andere beroemde bergen van de Pyreneeën liggen in de buurt. Voor degenen die ook de Tourmalet of Aubisque willen bedwingen zijn de Hoge Pyreneeën binnen handbereik. Slechts een kleine twee uur met de auto. Dus gemakkelijk in een dagtrip te doen. De luchthaven van Toulouse ligt op slechts anderhalf uur rijden.

Kom fietsen en beleef Pyreneeën.

De Pyreneeën zijn voor elke wielrenner een heel uitdagend gebied. Bedwing de beroemde reuzen die bekend geworden zijn in de Tour de France. Bij terugkomst kun je genieten van een wijntje, biertje of frisje op ons terras. Even lekker met de beentjes omhoog, want die hebben genoeg gedaan voor vandaag. Wil ook graag fietsen in de Franse Pyreneeën? Boek dan snel je reis naar Les Deux Vélos. Je fietsavontuur begint hier.