Huis ter Geul.

Huis ter Geul ligt aan de rand van Valkenburg aan de Geul, tussen de Sibbegrubbe en de Cauberg, en in de buurt van vele andere mooie klimmetjes zoals de Keutenberg, Fromberg en Geulhemmerberg. Zuid-Limburg is de hotspot in Nederland voor de sportieve fietser en wielertoerist. Omdat het gebied zowel uitdagend als mooi is. Je kunt ervoor kiezen om je kuiten flink pijn te doen, maar je kunt ook om de mooie groene heuvels heen fietsen. In Huis ter Geul is het prettig vertoeven. De Limburgse gastvrijheid staat er centraal. Dat zie je terug in de persoonlijke, warme aandacht voor iedere gast. Na je fietstocht stal je hem veilig en neem je zelf plaats op het terras voor een lekker speciaalbiertje of een goed glas wijn.

Ruime kamers, grand café en fietsenstalling.

Huis ter Geul beschikt over één-, twee- en driepersoonskamers. De kamers zijn ruim opgezet en voorzien van eigen douche, toilet, televisie en kluisje. WiFi is gratis in alle ruimtes. De racefiets berg je veilig op in de garage. Je kunt daar ook je elektrische fiets opladen. Bovendien is het mogelijk om je fiets schoon te spuiten en je fietskleding tegen een kleine vergoeding te laten wassen.

In het hotel is een grand café te vinden. Daar kun je genieten van een hapje en een drankje. Voor de stevige trek kun je aanschuiven bij één van de vele restaurants in het bruisende centrum van Valkenburg. Zo leef je als een god in Limburg.

Huis ter Geul aan de rand van Valkenburg.

Huis ter Geul is te vinden aan de rand van Valkenburg. Zo ben je in de buurt van gezelligheid, maar overnacht je in een rustige omgeving. Valkenburg is met zijn vele terrassen en restaurants een gezellig en sfeervol stadje. Maar ook de grotere historische steden als Maastricht en Aken liggen in de buurt. Valkenburg aan de Geul ligt op een steenworp afstand van Maastricht Aachen Airport.

Leven als een god in Limburg.

Huis ter Geul is de ideale uitvalsbasis voor fietsers die genieten van het leven. Overdag de benen testen in het uitdagende landschap en daarna bijkomen op één van de vele terrassen in het groene, heuvelachtige Zuid-Limburg. Dit is leven als een god in Limburg. Is dit ook op jouw lijf geschreven? Boek dan nu snel jouw fietsavontuur!