Best Western Hotel Slenaken.

Boven op de Loorberg midden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap ligt Best Western Hotel Slenaken. Het hotel is door zijn ligging het hoogst gelegen hotel van Nederland. Door deze ligging is het ook een ideale uitvalsbasis voor sportieve fietsers die Zuid-Limburg willen verkennen. De bekende heuvels als de Camerig, Vaalserberg, Keutenberg, Fromberg en Eyserbosweg liggen in de directe omgeving. Maar je eindigt je fietstocht altijd boven op de Loorberg. Met een biertje in de hand, nahijgend op het terras van Hotel Slenaken.

Ruime kamers, sportmaaltijden en sportcentrum.

Hotel Slenaken beschikt over 58 hotelkamers met allemaal een eigen badkamer. Ook is er een sportcentrum te vinden in het hotel. In de exclusieve en sfeervolle sportschool is het zelfs mogelijk om je eigen personal trainer te reserveren. Daarnaast is het mogelijk om te ontspannen met een Hotstone massage of Russische honingmassage. Je spieren worden weer heerlijk losgemaakt na je inspannende fietstocht.

In het restaurant de Heeren van Slenaken kun je genieten van het bourgondische leven in Zuid-Limburg. Ze serveren lunch, high tea, diner en zelfs uitgebalanceerde sportmaaltijden. Bij goed weer geniet je van Limburgse vlaai met koffie op het panoramaterras. Of gewoon van een speciaalbiertje of een goed glas wijn.

Hotel Slenaken boven op de Loorberg.

Vanaf Hotel Slenaken is het uitzicht altijd mooi met zijn ligging boven op de Loorberg.  De grote bekende steden als Maastricht, Luik en Aken liggen direct in de buurt. Nog dichterbij ligt het bruisende Valkenburg met zijn vele terrassen, casino en bezienswaardigheden. Op een half uur rijden ligt Maastricht Aachen Airport waardoor dit hotel ook voor fietsers uit het buitenland interessant is. Wie zijn fiets niet mee kan nemen op zijn reis, huurt er eentje bij de receptie van het hotel.

Kom fietsen en geniet van Zuid-Limburg.

Kom nu fietsen in het schitterende, groene en uitdagende Zuid-Limburg. Fietsers die wat verder weg willen, pikken de Ardennen of de Eifel ook nog even mee. Bij terugkomst laat je je ontzorgen door het gastvrije enthousiaste team van het hotel, het restaurant en het sportcentrum. Dat treft! Lijkt jou dit ideaal? Boek dan nu hier jouw fietsavontuur.