Hotel Saint Roch.

Zodra de sneeuw smelt verandert Hotel Saint Roch in een Fietshotel. Dat kan ook niet anders. Het hotel ligt middenin de Franse Alpen. Het Mekka voor wielrenners die willen testen hoe ze het in de bergen doen. Zijn ze klimmers? Dalers? Of moeten ze gewoon in de valleien blijven fietsen terwijl ze de indrukwekkende Alpenreuzen bewonderen. Onder andere Col d’Izoard, Col du Galibier, Col de Granon liggen in de buurt. Dat maakt Hotel Saint Roch de ideale uitvalsbasis. Na een sportieve fietstocht kom je lekker tot rust aan de rand van het zwembad of op het zonnige terras met een schitterend uitzicht.

Ruime kamers, fietsenstalling en restaurant.

Het hotel heeft 19 kamers. Voor twee, drie, vier of vijf personen. Maximaal kunnen er 54 gasten in het hotel logeren. Voor groepen vanaf tien personen hebben ze speciale fietsarrangementen. Bij aankomst staan Valentijn, Yvonne en hun gastvrije team je al enthousiast op te wachten. Zij hebben maar één missie. Jou laten ervaren hoe gaaf het is bij hun. De schone en nette kamers hebben een eigen douche en toilet. Ook vind je in de kamers een televisie,  kluisje en een föhn. En er is natuurlijk WiFi aanwezig.

Naast het fietshotel is er ook nog een luxe chalet die ideaal is voor groepen van 12-14 personen. Het chalet heeft zes slaapkamers en vijf badkamers. Ook is er een grote open keuken en kun je lekker bijkomen bij de open haard of op het terras.

In het restaurant van het hotel wordt het ontbijt, de lunch en het diner verzorgd. Zelfs voor de kleintjes is er een speciaal kindermenu tijdens het diner.

Midden in de driehoek Grenoble, Gap en Briançon.

Hotel Saint Roch is te vinden in Puy St. Vincent, midden in de driehoek Grenoble, Gap en Briançon. Alle beroemde en beruchte Aplencols liggen in de buurt. Daarom hebben Valentijn en Yvonne, zelf fervent wielrenners, een bucketlist voor je samengesteld met 12 beklimmingen die je zeker zou moeten doen als je in de buurt bent. En wil je even wat rustiger aan doen? Je kunt er heerlijk wandelen, zwemmen in juli en augustus in hun eigen zwembad of bezoek één van de bovenstaande steden.

Kom fietsen en overnacht bij Hotel Saint Roch.

Als je de Alpen wilt bedwingen met je stalen ros dan is een verblijf bij Hotel Saint Roch zeker de moeite waard. Je verblijft in een echt fietshotel. Na je fietstocht neem je een lekker biertje of wijntje op het zonnige terras met uitzicht op de bergen die jij net bedwongen hebt. Lijkt dit jou ook wat? Boek dan nu je fietsavontuur!