Hotel Rido.

Halverwege de Emmaberg, aan de rand van Valkenburg, ligt het gezellige Hotel Rido. Het is een echt familiehotel waar Ruud Lemmens en zijn team de gasten gastvrij en met enthousiasme ontvangen. Het hotel is dus een mooi startpunt voor wie met de fiets de heuvels in Zuid-Limburg wil ontdekken.

Meerdere kamers, goed eten en fietsenstalling.

Hotel Rido beschikt over meerdere. hotelkamers, een. restaurant, een gezellige bar, parkeergelegenheid en ook nog een mooie stalling voor je fiets. In sommige kamers is er zelfs een whirlpool. Ook zijn huisdieren toegestaan in het hotel.

In het restaurant worden mooie, lekkere gerechten geserveerd en met goed en zonnig weer kun je ook op het terras bijkomen met een lekker biertje, wijntje of frisje. Dat brengt de ontspannen sfeer er goed in. Het zal de gasten aan niets ontbreken.

Hotel Rido ligt tussen Aken en Maastricht.

Het hotel ligt in de buurt van de A79. Op deze manier ben je snel met de auto in Maastricht, Heerlen of Aken. Maar Valkenburg ligt zo centraal dat een bezoek aan deze steden ook met de fiets goed te doen is. Wie liever zijn benen wil testen pakt in Valkenburg de Cauberg of even verderop de Fromberg, Sibbegrubbe of Keutenberg.

Kom fietsen in Zuid-Limburg.

Wie nog nooit gefietst heeft in Zuid-Limburg moet deze streek zeker bovenop zijn of haar bucketlist zetten. De streek is groen met mooie wegen. En in ieder dorp of stadje is wel een gezellig terras in de zon te vinden. Wie daarnaast de uitdaging zoekt slaat links- of rechtsaf af naar één van de steile klimmetjes. Dus kom fietsen in Zuid-Limburg en boek nu je hotel!