Hotel Restaurant Hoogeerd.

Spanning en ontspanning aan de Maas, in het Rijk van Nijmegen. Hotel Restaurant Hoogeerd is te vinden in de buurt van Wijchen. De groene omgeving met polders, dijkjes, groene landschappen en heuvels leent zich perfect voor de sportieve fietser. Kop in de wind en stoempen over de dijken. En wil je je benen nog meer testen, fiets dan richting Berg en Dal. Of steek nog verder door naar Montferland. Na afloop van je sportieve fietstocht neem je plaats op het terras in de gezellige plaatsen Nijmegen, Wijchen of het Duitse Kleef. Of geniet van het uitzicht aan de Maas bij Hotel Restaurant Hoogeerd. Je hebt dat drankje zeker verdiend!

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

Hotel Restaurant Hoogeerd is al 140 jaar een echt familiebedrijf. Dat het hotel al zo lang bestaat is niet voor niets. Gastvrijheid staat zeer hoog in het vaandel. Het hotel beschikt over meerdere luxe kamers met goede bedden, een douche en toilet. Sommige kamers beschikken zelfs over een balkon of een bubbelbad. In het hotel is WiFi aanwezig.

In het restaurant kan genoten worden van ontbijt, lunch en diner. Of pak een tafeltje op het terras als je zin hebt in een biertje of wijntje. Wil je graag een lunchpakketje mee op je fietsavontuur? Geen probleem. Die kun je tijdens het ontbijt samenstellen.

Je auto kun je parkeren op het terrein van Hoogeerd en ook je fiets staat veilig achter slot en grendel.

Hotel Restaurant Hoogeerd ligt tussen Nijmegen en Oss.

Hotel Restaurant Hoogeerd ligt direct aan de Maas in de buurt van Wijchen. De historische stad Nijmegen (door de Romeinen gesticht) ligt in de buurt van het hotel. Ook plaatsen als Oss, Groesbeek, Venlo en het Duitse Kleef liggen in de buurt. Wil je je benen een dagje rust geven? Dan valt er genoeg cultuur te snuiven in dit mooie gebied.

Kom fietsen in het Rijk van Nijmegen.

In de ochtend doe je de gordijnen open. Voor je glinstert het water van de Maas in de zon. De benen voelen goed. Het ontbijt is stevig en lekker. Je hebt er zin in. Zin om een eind te fietsen. Om die goeie benen even te testen. Na afloop geniet je van hetzelfde zonnetje aan de Maas. Aan tafel met een biertje voor je neus. Daarna ontspan je nog even in de infraroodcabine alvorens je aanschuift bij het diner. Morgen gaan we weer fietsen. Lijkt jou dit ook ideaal? Boek dan nu je fietsavontuur. Tot kijk op de dijk!