Hotel Restaurant de Herbergier.

Aan de voet van de Sousberg in Schin op Geul ligt Hotel Restaurant de Herbergier. Het gezellig hotel ligt midden tussen de beroemde heuvels van Zuid-Limburg. Twee keer de hoek om en je mag de Keutenberg beklimmen. Met een stijgingspercentage van 22% de steilste klim van Nederland. Start je de andere kant op dan kom je al snel de Sibbegrubbe en, in Valkenburg, de Cauberg tegen. Ook beroemde heuvels als de Gulperberg en Fromberg liggen in de directe omgeving. Het maakt van het hotel een ideale uitvalsbasis voor diegene die graag wil genieten van het Limburgse heuvellandschap.

Ruime kamers, restaurant en fietsenstalling.

Hotel Restaurant de Herbergier biedt twaalf verschillende kamers, verdeeld over twee verdiepingen. Er is geen lift aanwezig. De kamers hebben goede bedden, koffie- en theefaciliteiten, een televisie en eigen badkamer. Bij aankomst staan Rachelle en Mark je met een glimlach op te wachten. Het zijn echte gastvrije horecamensen. Ze weten precies hoe ze jou in de watten moeten leggen. In de ochtend kun je in het restaurant aanschuiven aan het ontbijt. Ook lunch en diner worden in het restaurant geserveerd. En wie na zijn fietstocht een verfrissend speciaalbiertje wil drinken, kan ook zijn plek uitzoeken in de sfeervolle bar of buiten op het terras.

Je racefiets staat veilig opgeborgen in een inpandige garage. Ook is er voldoende gelegenheid om je auto te parkeren bij het hotel.

Hotel Restaurant de Herbergier ligt centraal in Zuid-Limburg.

Hotel Restaurant de Herbergier ligt midden in Schin op Geul. Het ligt daarmee centraal in Zuid-Limburg. In de buurt van het sfeervolle en bruisende Valkenburg aan de Geul. Ook de historische steden Aken en Maastricht liggen in de buurt. Dus wil je je benen even rust geven? Geniet dan van het Bourgondische leven in deze steden. Bovendien kunnen buitenlandse fietstoeristen eenvoudig bij het hotel komen, dankzij Maastricht Aachen Airport.

Geniet van het Limburgse heuvellandschap.

Zuid-Limburg is het wielermekka van Nederland. Je kunt hier je benen echt pijn doen op de vele heuveltjes. En na je fietstocht kom je bij op het terras met een biertje of wijntje in je hand. Het Bourgondische leven! Hotel Restaurant de Herbergier is wat dat betreft de ideale uitvalsbasis. Lijkt dit je ook een heel fijn idee? En kun je niet wachten? Boek dan snel je fietsavontuur hier!