Hotel Lamerichs.

Hotel Lamerichs ligt midden in Zuid-Limburg. In een bosrijk gebied en tussen de groene heuvels. Halverwege de Geulhemmerberg, tegenover de Geulhemmer grotten licht dit knusse gastvrije hotel. Dat maakt de locatie als ideale uitvalsbasis voor de vele fietstochten die je in Zuid-Limburg wilt ondernemen. En wil je na het fietsen even wat anders doen? Het centrum van de historische stad Maastricht ligt op nog geen 10 minuten rijden met de auto.

Veilige en droge fietskelder.

Hotel Lamerichs beschikt over meerdere soorten hotelkamers voor zijn gasten. Van eenpersoonskamers tot een familiekamer die ook door fietsvrienden goed te gebruiken is. Het hotel werkt samen met twee restaurants die op twee minuten lopen liggen. Als je met een groep vanaf acht personen bent, bestaat de mogelijkheid, op aanvraag van te voren, om in het restaurant van het hotel te eten.

Je fiets staat veilig en droog in de afgesloten fietskelder.

Hotel Lamerichs ligt tussen Valkenburg en Maastricht.

Maastricht op maar 8 kilometer en Valkenbrug op slecht 3 kilometer. Centraler kun je als hotel bijna niet liggen in Zuid-Limburg. Als je daar een rondje gaat fietsen, dan kom je als snel de Bemelerberg, de Cauberg, de Keutenberg en de Sibbegrubbe tegen. En vergeet uiteraard de Geulhemmerberg zelf niet. Daar start je en daar eindig je.

Kom fietsen in Zuid-Limburg.

Ben je van plan om te gaan fietsen in Zuid-Limburg? Wil je bijvoorbeeld meedoen aan de Amstel Gold Race? Dan is Hotel Lamerichs een perfecte plek voor jouw verblijf. Of je nu alleen bent of met een groep vrienden. Je bent welkom in het gastvrije hotel in Berg en Terblijt.