Hotel Het Anker.

Hotel Het Anker ligt midden in het episch centrum van het Nederlandse wielerlandschap, in het centrum van Valkenburg. In Zuid-Limburg. In de nabije omgeving liggen alle beroemde heuvels. Beklimmingen als de Cauberg, Fromberg en Keutenberg (de steilste klim van Nederland met 22%).  Als je je fietsrondje iets groter maakt kom je ook de Bemelerberg, Loorberg, Camerig en Vaalserberg tegen. Beklimmingen om je benen te testen zijn er genoeg. Nadat je jezelf pijn hebt gedaan strijk je neer op het terras bij Het Anker of op één van de vele gezellige terrassen die Valkenburg rijk is.

Knusse kamers, ontbijt en overdekte fietsenstalling.

Hotel Het Anker is een fietsvriendelijk hotel. Bij aankomst staan Paul en Sandra je enthousiast op te wachten. Ze wijzen je gastvrij de weg in het knusse en gezellige hotel. De kamers zijn knus en hebben allemaal een eigen badkamer en toilet. Ook is er een televisie en haardroger te vinden op de kamer. Het hele hotel heeft WiFi.

Nadat je heerlijk uitgerust wakker bent geworden, schuif je aan bij het ontbijt. Daarna pak je je fiets uit de overdekte fietsenstalling en is het tijd om het Limburgse heuvellandschap te gaan verkennen.

Hotel Het Anker ligt in het centrum van Valkenburg.

Het is maar 200 meter lopen van Hotel Het Anker naar het gezellige en sfeervolle centrum van Valkenburg aan de Geul. Daar zijn vele restaurants en café’s te vinden. Ook de grotere steden als Maastricht, Aken en Luik zijn makkelijk te bereiken. Voor de wielertoerist die vanuit het buitenland komt, licht Maastricht Aachen Airport op nog geen half uur rijden met de auto.

Kom fietsen en geniet van Zuid-Limburg.

Het Bourgondische leven lijkt uitgevonden te zijn in Zuid-Limburg. Net als het wielrennen. Dat maakt het leven hier perfect. Overdag ga je eerst je benen testen op de vele heuvels. Naderhand geniet je van een speciaalbiertje, een goed glas wijn of een lekkere frisdrank op één van de vele terrassen. Ondertussen klets je met je vrienden over de vele avonturen die je die dag beleefd hebt. Lijkt jou dit ook wat? Boek dan nu snel je fietsavontuur!