Hôtel du Lac des Corbeaux.

Midden tussen de groene heuvels en bergen van de Vogezen ligt het fietshotel Hôtel du Lac des Corbeaux. Marc en Delphine, de eigenaars van het hotel, zijn gespecialiseerd in het ontvangen van fietsgroepen. Van klein tot groot. Het gebied, met in de buurt de bekende Grand Ballon en de Ballon d’Alsace, leent zich bij uitstek voor de sportieve fietser.

Ruime kamers, goede maaltijden en fietsenstalling.

Hôtel du Lac des Corbeaux beschikt over twaalf kamers. Waaronder ook vier zeer ruime familiekamers voor grotere groepen. Alle kamers zijn voorzien van donsdekens, de éénpersoonsbedden zijn 200cm x 90cm. Bovendien zijn alle kamers zijn uitgerust met toilet en douche. En er is uiteraard gratis wifi aanwezig. De fietsen worden veilig weggezet in één van de drie afgesloten fietsenstallingen met camera bewaking.

De maaltijden en uitgebreide ontbijtbuffetten zijn op maat van de sportman gemaakt. Ook dat maakt van Lac des Corbeaux de perfecte verblijfplaats voor fietsgroepen. En na je fietstocht kun je natuurlijk heerlijk genieten van een speciaalbiertje.

Hôtel du Lac des Corbeaux ligt in de buurt van Colmar en Gérardmer.

Voor wie naast het fietsen nog iets van het mooie gebied wil zien, kan naar de historische plaatsen Colmar of Gérardmer. Ook daar valt genoeg te beleven. Mits je natuurlijk tijd over houdt naast die mooie fietstochten met schitterende vergezichten op de toppen van de cols.

Kom fietsen in de Vogezen en kijk je ogen uit.

Natuurlijk vraagt een klim op de flanken van de Ballon d’Alsace, de Grand Ballon of la Planche des Belles Filles het nodige van je krachten. Maar als je eenmaal boven bent en je kunt genieten van het uitzicht, dan is alles zo weer vergeten. Het hotel heeft ook meerdere fietstochten en -routes klaarliggen. Dus wil je fietsen in de Vogezen? Boek dan nu je fietsavontuur!

Meer informatie op www.fietsenindevogezen.be.