Hotel De Plank.

Hotel De Plank ligt midden tussen de Limburgse heuvels in de buurt van de Belgische grens. Zuid-Limburg is het episch centrum van het Nederlandse wielrennen. Hotel De Plank is wat dat betreft een schitterende uitvalsbasis voor fietsers die graag de Loorberg, Bemelerberg, Camerig of Vaalserberg willen ervaren. En wie richting het noorden fietst, komt al snel de Cauberg, Fromberg en Keutenberg tegen. Natuurlijk mag je na je zware inspanningen even op adem komen met een speciaalbiertje op één van de vele terrassen in het Bourgondische heuvellandschap.

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

In Hotel De Plank vind je 18 verschillende kamers. De kamers zijn allemaal op de eerste en tweede etage gesitueerd. Ze zijn alleen met de trap bereikbaar. Alle kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een eigen douche, toilet en televisie. WiFi is gratis en in het hele hotel aanwezig. Nadat je wakker wordt kun je aanschuiven bij het ontbijt waar de heerlijke geur van koffie je al tegemoet komt. Ook kun je na je fietstocht genieten in het restaurant of op het terras van een lunch, borrel of diner.

Je fiets staat ondertussen veilig in een overdekte fietsenstalling te rusten en te wachten op een nieuwe fietstocht. Als je je eigen fiets niet mee kunt nemen, kan er ook eentje via het hotel gehuurd worden.

Hotel De Plank ligt tussen Aken en Maastricht.

Hotel De Plank ligt bijna op de Belgische grens in het plaatsje Noorbeek. Vanaf het hotel heb je vrij uitzicht tot aan de cementgroeve van Maastricht. Ook historische steden als Aken en Luik liggen in de buurt. Wie een dag geen puf heeft om te fietsen kan natuurlijk een uitstapje maken naar deze steden om cultuur te snuiven en te shoppen. Het gezellige, sfeervolle Valkenburg ligt ook in de nabije omgeving.

Kom fietsen en geniet van het Bourgondische leven.

Wil je je benen testen op de beroemde en beruchte heuvels van Zuid-Limburg? Wil je daarna ontspannen op het terras met een welverdiend speciaalbiertje, een goed glas wijn of een lekker frisje? Wil je echt eens testen hoe goed je kuiten zijn? Hoe goed je conditie is? Dan is Hotel De Plank de ideale uitvalsbasis voor jouw fietsavontuur. Boek nu je overnachting!