Hotel de Lange Akker.

Hotel de Lange Akker ligt midden tussen de Limburgse heuvels. Met zijn glooiende heuvels, groene bossen en uitgestrekte weides is Zuid-Limburg het episch centrum van het Nederlandse wielrennen. De Lange Akker is wat dat betreft een schitterende uitvalsbasis voor fietsers die graag de Cauberg, Geilhemmerberg, Keutenberg of Fromberg willen doen. En wie zijn gezicht richting het zuiden verplaatst, ziet juist de Gulperberg, Camerig en Vaalserberg lonken in de verte.

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

Hotel de Lange Akker beschikt over 14 kamers. Alle kamers hebben een flatscreen televisie, een badkamer en natuurlijk gratis WiFi. De meeste kamers zijn tweepersoons kamers en er is zelfs een kamer waar je met 6 personen kunt verblijven. De auto kun je gratis op het terrein parkeren en er is ook een fietsenstalling aanwezig.

’s Ochtends kun je genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant. En heb je geen tijd om te ontbijten maar wil je direct op de fiets stappen? Vraag dan een pakketje voor onderweg mee.

Hotel de Lange Akker ligt in de buurt van Valkenburg en Maastricht.

Vanaf de Lange Akker zit je binnen 10 minuten in Maastricht of Valkenburg. Je kunt daar genieten van het Bourgondische leven waar Limbrug bekend om staat. Ook grote buitenlandse steden als Luik en Aken liggen in de buurt. De dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven Maastricht Aachen, op zo’n 20 minuten rijden met de auto.

Kom fietsen tussen de glooiende heuvels.

Wil je genieten van de glooiende heuvels in Zuid-Limburg? Een keer echt de fietsbenen testen op de soms erg steile klimmetjes? De kuiten op spanning brengen? Boek dan je accommodatie bij Hotel de Lange Akker. Je krijgt er geen spijt van. In de ochtend sta je uitgerust op, neem je een lekker ontbijtje en spring je daarna op de fiets voor een mooi rondje. Voldaan kom je terug en kun je genieten van het Bourgondische leven. Beentjes omhoog en een wijntje of biertje in de hand. Heerlijk toch? Boek dan snel je fietsavontuur!