Hotel Césa Tyrol.

Soms lijkt het alsof Onze Lieve Heer de Dolomieten speciaal voor de sportieve fietser heeft geschapen. Het gebied is werkelijk schitterend. Met hoge bergen, steile rotswanden, groene weides en bossen, mooie wegen en schitterende vergezichten. Middenin dit levende schilderij ligt Hotel Césa Tyrol. Een hotel dat helemaal lijkt ingericht voor de fietser. Na een goed en stevig ontbijt kun je kiezen. Je houdt het nog even bij de licht, glooiende wegen of je gaat meteen keihard je benen pijn doen door de Sassolungo te beklimmen. Andere beroemde bergen liggen ook in de buurt, dus aan mooie fietstochten geen gebrek.

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

Hotel Césa Tyrol is in de zomermaanden ingericht voor de sportieve fietser. Of je nu gaat wielrennen of mountainbiken. Er is genoeg keuze in de streek. Het hotel beschikt over meerder kamers met goede, comfortabele bedden een eigen badkamer met douche of bad. Bij aankomst staat de familie Soraruf je op te wachten met een warm welkom. Het warme welkom vind je ook in het restaurant van het hotel waar je kunt aanschuiven voor een heerlijk diner.

Wie zijn benen een beetje rust wil gunnen na een pittige fietstocht kan gebruik maken van de wellness. En dat terwijl je fiets veilig opgeborgen staat in de fietsenstalling.

Hotel Césa Tyrol ligt in Val di Fassa bij Bolzano.

Je vindt Césa Tyrol aan de voet van de Sassolungo, een beroemde berg aan de rand van Val di Fassa. De top van de berg ligt op 3180 meter. Ook vind je er andere beroemde Dolomietenreuzen in de buurt. De stad Bolzano ligt niet ver weg. Dus wie liever een dagje de fiets wil laten staan kan deze stad bezoeken.

Kom fietsen in de schitterende Dolomieten.

Je slaat in de morgen je gordijnen open. De bergen en het zonnige weer lachen je al tegemoet. Tijd om op te staan. Eerst een goed ontbijt en daarna richting de fiets. Doen we het rustig aan vandaag? Of gaan we voor de top? Na afloop geniet je van je avontuur met een goed glas wijn of een lekker biertje op het terras van het hotel. Is het al tijd voor het diner? Want de trek begint ook toe te nemen. Morgen gaan we weer! Lijkt jou dit ook een heerlijk vooruitzicht? Boek nu snel je fietsavontuur!