Hotel Cap Negret.

Vakantie vieren of fietsen? Bij Hotel Cap Negret de Altea doe je allebei. Eerst ga je fietsen in de bergen rond Alicante. Na je inspannende fietstocht berg je je stalen ros veilig op in de Bike-Point-ruimte. Daarna is het direct richting het zwembad met uitzicht op de Middellandse Zee. Lekker de beentjes omhoog met een biertje of cocktail in de hand. Het gebied rond het hotel is zeer uitdagend. De wegen zijn goed aan de Costa Blanca. En je zit zo in de bergen. Dit zorgt ervoor dat zowel de beginnende als de gevorderde wielrenner hier zich thuis voelt. Ook zijn er veel mogelijkheden voor de avonturier die het gebied op de mountainbike wil verkennen.

Kamers met schitterend uitzicht, goed eten en Bike Point.

Hotel Cap Negret is helemaal ingericht voor de sportieve fietser. De kamers zijn luxe i gericht met eigen douche en toilet, het eten is goed en je fiets staat veilig in het bIke Point. Je kunt je fiets hier ook schoon spuiten of repareren. Uiteraard is er ook een wasserette, massageruimte en een fitnesszaal.

Lukt het je niet om je eigen fiets mee te nemen? Geen probleem. Dan huur je die gewoon via het hotel.

Hotel Cap Negret ligt aan de Costa Blanca.

In de buurt van Hotel Cap Negret vind je steden als Alicante, Benidorm en Calp. De wegen aan de Costa Blanca zijn goed onderhouden en rustig qua verkeer. Het gebied is indrukwekkend. Je fietst tussen bergen en heuvels met wijngaarden. En als je de andere kant op kijkt, zie je de blauwe, heldere Middellandse Zee. De temperatuur is hier het hele jaar door aangenaam. Het hoogste punt in de regio ligt op 1558 meter hoogte terwijl de wegen aan de kust juist weer redelijk vlak zijn.

Kom fietsen aan de Costa Blanca.

’s Ochtends doe je de gordijnen open. Je ziet de zon opkomen. Dit belooft een heerlijke dag te worden. Na een goed ontbijt stap je op de fiets en ga je checken hoe het met je conditie staat. Wordt het vandaag een zware rit? Of doen we wat rustiger aan? Na afloop, berg je je fiets op en ga je genieten van heerlijke verkoelend drankje in de zon aan het zwembad. Morgen gaan we weer! Lijkt je dit ook zo’n prettig vooruitzicht? Boek dan nu snel jouw fietsavontuur.