Hotel Canova.

Vanuit de tuin van Hotel Canova zie je ze al liggen. De met sneeuw bedekte toppen van de Dolomieten. Het hotel ligt in de Italiaanse streek Veneto aan de voet van de Monte Grappa. De klim is een echte kuitenbijter. Binnen 30 kilometer moeten je benen je 1.500 hoogtemeters omhoog helpen om de top van de pas te bereiken. Maar ook vele andere mooie klimkilometers liggen in het verschiet als je in dit gebied verblijft. En na afloop wacht het terras op je met een heerlijk glas wijn. Lekker genieten in de zon. Want dat heb je wel verdiend.

Ruime kamers, goed eten en bewaakte fietsenstalling.

Hotel Canova is ingericht op de sportieve fietser. Wielrenners en mountainbikers kunnen hun fiets veilig stallen in de bewaakte fietsenstalling. De kamers zijn hoogwaardig ingericht met goede bedden en een ruime badkamer. Wie na zijn fietstocht wil ontspannen, kan gebruik maken van de sauna.

En zoek je juist ontspanning door je hongerige maag te vullen? Schuif dan aan in Ristorante Baldino, dat bij het hotel hoort. De chefkok zegt ervoor dat het je aan niets zal ontbreken.

Hotel Canova aan de voet van de Venetiaanse Vooralpen.

Vanaf Hotel Canova ben je zo in de bergen. Je ziet ze immers al liggen vanuit je hotelkamer. Het hotel ligt tussen de heuvels met wijnvelden, prosecco komt hier vandaan. In de buurt liggen grotere historische steden als Bassano Del Grappa en Treviso. Of pak de auto naar Venetië of het Gardameer als je een dag je benen rust wil geven.

Kom fietsen in de regio Veneto.

Het leven in Italië is goed. Het eten is lekker, de wijn smaakt heerlijk en de mensen zijn gastvrij. Voeg daar historische gebouwen, een groene omgeving en schitterende vergezichten aan toe. Daarnaast nog een vleugje sportiviteit en je fietsavontuur is toch helemaal compleet? Lijkt jou dit ook wat? Boek dan snel je fietsavontuur bij Hotel Canova.