Hotel Ca’ del Bosco.

Midden in de Dolomieten ligt het kleine en informele Hotel Ca’ del Bosco. Aan de voet van de Monte Civetta. Het uitzicht vanaf het hotel is adembenemend. Zo mooi. Daarom staat het dal, op 1.500 meter boven zeeniveau, nu ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tussen die bergen, op die mooie fietspaden kun jij nu fietsen. Met Ca’ del Bosco als ideale thuisbasis.

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

Het hotel beschikt over acht kamers met luxe bedden. Een deel van de kamers heeft uitzicht op de imposante Marmolada. Een ander deel van de kamers heeft een rustig uitzicht op het bos. Iedere kamer beschikt over een badkamer met bad of douche, een hypoallergene vloer van larikshout, een televisie en een eigen temperatuurregelaar. Sommige kamers zijn ook uitgerust met balkon.

Het restaurant, waar Carola de scepter zwaait in de keuken, biedt dagelijks een keuze van drie voorgerechten, drie soorten hoofdgerechten en altijd huisgemaakte desserts. De keuze van gerechten is altijd rijk aan lokale recepten, gecombineerd met vegetarische of veganistische keuzes.

En wil je na je fietstocht even goed bijkomen? Neem dan plaats op het panoramische terras.

Kom fietsen in de Dolomieten en logeer in Hotel Ca’ del Bosco.

Als je ervoor kiest om in de Dolomieten te gaan fietsen dan zul je zeker geen spijt krijgen. Het gebied is prachtig. Het hotel is het ideale startpunt voor een tocht op de racefiets of op de mountainbike. Kun je niet langer wachten? Boek dan snel!