Hotel Bemelmans.

Op een hele rustige plek, midden tussen de groene heuvels van Zuid-Limburg, ligt Hotel Bemelmans. Het rustige sfeervolle hotel ligt in Schin op Geul aan de voet van de Sousberg. Het is één van de minder bekende heuvels van Zuid-Limburg. Maar vlak om de hoek ligt de beruchte Keutenberg. De steilste klim uit de Amstel Gold Race. En fiets je juist de andere kant op? Dan kom je al snel de Sibbegrubbe en de Cauberg in Valkenburg tegen. En fiets je naar het oosten? Dan doemt direct de Fromberg al op. Dit maakt de ligging van Hotel Bemelmans ideaal voor de sportieve fietser die zijn benen wil testen in het Limburgse heuvellandschap.

Ruime kamers, gezellige restaurant en rustgevende tuin.

Hotel Bemelmans beschikt over meerdere kamers met eigen douche en toilet. Sommige kamers hebben een balkon vanwaar het uitzicht schitterend is. Als je aankomt staan Wendy en Marco, de eigenaren van het hotel, jou met een vriendelijke glimlach op te wachten. Alles draait hier om gastvrijheid en een Bourgondische levensstijl. Alles ademt hier rust. Dat merk je als je vol energie opstaat en richting het ontbijt gaat. Daarna stap je op de racefiets en ontdek je de mooie groene omgeving. Na je inspannende fietstocht kun je even bijkomen op het terras in de tuin met een frisdrank, zacht speciaalbiertje of een goed glas wijn. Later kan er ook aangeschoven worden voor het diner. Gasten van het hotel hoeven daarvoor geen reservering te plaatsen.

Terwijl jij van je nachtrust geniet, staat je fiets veilig bij hun. De fiets mag namelijk mee naar je kamer of staat veilig achter slot en grendel op een speciale etage.

Hotel Bemelmans ligt tussen de Sousberg en de Keutenberg.

Bijna centraler in het Limburgse heuvellandschap kun je niet verblijven. Het sfeervolle en bruisende Valkenburg aan de Geul ligt direct om de hoek. En wie graag een historische stad wil bezoeken, kan kiezen tussen Maastricht, Luik of Aken. Voor de buitenlandse wielertoerist ligt Maastricht Aachen Airport redelijk in de buurt.

Kom fietsen en kom tot rust.

Bijkomen. Tot rust komen. Dan doe je in Hotel Bemelmans. Ontspanning na de inspanning. Welverdiend! Wie van fietsen houdt en graag wil verblijven in een heel andere wereld met bekende en minder bekende klimmetjes om zich heen, heeft aan dit hotel een ideale uitvalsbasis. Na je fietstocht doe je je benen omhoog en ga je genieten van het Bourgondische leven. Lijkt jou dit ook wat? Boek dan nu je fietsavontuur.