Hotel Au Bon Accueil.

Midden tussen de grote Alpenreuzen ligt Hotel Au Bon Accueil. Het hotel is een echt verblijf voor fietsers. En daarom erg geliefd bij deze groepen mensen. Het hotel ligt op de flanken van Les Deux Alpes. Dat maakt het een prima uitvalsbasis voor sportieve fietsers die graag de uitdagende beklimming naar Alpe d’Huez een keer willen doen. Bovendien ligt ook de beruchte Galibier in de buurt. Alle faciliteiten die jij als fietser belangrijk vindt zijn in dit hotel aanwezig! Denk bijvoorbeeld aan voldoende en goede voeding, goede bedden en douches, massages, een afgesloten fietsenstalling met alarm, werkruimte, uitgebreide routebeschrijvingen en een dagelijks pastabuffet. En vergeet natuurlijk niet de gezellige bar met terras.

Ruime kamers, pasta’s en bewaakte fietsenstalling.

Hotel Au Bon Accueil heeft 26 verschillende kamers en 52 bedden. De kamers in het hotel zijn authentiek Frans ingericht. Met een warme en persoonlijke uitstraling. De gasten slapen in comfortabele bedden en iedere kamer beschikt over een badkamer. Door de ligging en de zeer flexibele instelling van het team is Hotel Au Bon Accueil ook uitermate geschikt voor groepen. Families, vrienden, bedrijven, verenigingen, iedereen zal zich in het hotel prima thuis voelen.

Het hotel beschikt over een restaurant en gezellige bars. Bovendien zijn er twee terrassen met een schitterend uitzicht over de vallei. In hun heuse feestgrot worden veel sportwedstrijden live op televisie uitgezonden. In het restaurant kunnen de gasten genieten van ontbijt, een pastabuffet (in de zomer) of een uitgebreid driegangenmenu. Dus na het fietsen kun jij rustig met de beentjes omhoog.

Hotel Au Bon Accueil ligt midden tussen de bekende Alpencols.

Het hotel is een ideale startplaats om de beroemde en beruchte Alpencols te beklimmen. Alpe d’Huez ligt op 7 kilometer van het hotel. Op 3 kilometer van de accommodatie ligt ook een skilift naar Les Deux Alps. Leuk voor degene die een dagje wat rustiger aan wil doen.

Speciaal Marmotte arrangement.

Het team van het hotel biedt een speciaal Marmotte arrangement aan. Een verblijf in dit hotel is bij uitstek de ideale basis voor jou tijdens dit evenement. Ook tijdens de voorbereidende dagen voor het evenement zelf. Zij bieden dan ook een speciaal Marmotte arrangement aan rondom deze week. Andere leuke en uitdagen fietsroutes die zij aanbieden gaan over Alpe d’Huez, de Galibier, de Telegraphe, de Izoard en Col du Lautaret. Heb je al zin gekregen? Boek dan nu je fietsavontuur!