Hotel Atlanta.

Hotel Atlanta ligt in het centrum van Valkenburg tussen de Limburgse heuvels. Zuid-Limburg is het episch centrum van het Nederlandse wielrennen. Hotel Atlanta is wat dat betreft een schitterende uitvalsbasis voor fietsers die graag de Cauberg, Keutenberg of Fromberg willen doen. Na je fietstocht kun je genieten op één van de vele terrassen in Valkenburg op een steenworp afstand van het hotel.

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

Hotel Atlanta biedt verschillende kamers midden in Valkenburg. Het hotel heeft een zonnig tuin- en dakterras. Bovendien kun je er heel goed ontspannen met een drankje en hapje in de bar of het restaurant. Het eten is er zeer goed. De accommodatie beschikt over een fietsenstalling.

De meeste kamers zijn met de een lift bereikbaar. Alle kamers zijn voorzien van een bad en/of douche, toilet, föhn, flatscreen-tv, radio en telefoon. De tweepersoonskamers zijn te onderscheiden in vijf categorieën: Compact, Cozy, Classic, Premium en Superieur. Daarnaast bieden zij ook familiekamers aan.

Aan de rand van het gezellige centrum van Valkenburg.

Vanaf het hotel  zijn Maastricht en Aken dichtbij. De dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven Maastricht Aachen, 16 kilometer verderop. Natuurlijk liggen alle beroemde klimmetjes in de nabije omgeving met de Cauberg en Sibbegrubbe direct om de hoek.

Kom fietsen en beleef het gezellige Valkenburg aan de Geul.

’s Ochtends na het ontbijt spring je direct op de racefiets. Waar gaat de tocht vandaag heen? Naar het zuiden richting de Camerig en de Vaalserberg? Of beginnen we direct heel pittig met de Keutenberg of Cauberg. Na je tocht snel douchen en dan heerlijk genieten van een goed verdiend biertje, wijntje of frisje in Valkenburg. Wil jij dit ook? Boek dan snel je fietsavontuur bij Hotel Atlanta!