Hoevehotel Ronse.

Tussen de groene heuvels, in het Vlaamse landschap, ligt Hoevehotel Ronse. Het hotel ligt maar 2,5 kilometer van het centrum van Ronse af. In de ‘achtertuin’ van het hotel is de Kanarieberg te vinden. Andere beroemde heuvels, zoals de Paterberfg, Oude Kwaremont, Koppenberg en Taaienberg liggen ook in de directe omgeving. Zo zijn sportieve fietsers direct in het episch centrum van de Ronde van Vlaanderen. Op deze heuvels worden ieder voorjaar de mannen van de jongens gescheiden tijdens dé koers. Als je wegfiets bij het hotel voor een mooie koersdag kun je ervaren hoe een Flandrien zich moet voelen tijdens de Hoogmis. Of tijdens één van de vele andere koersen die hier verreden worden. Bij terugkomst heb jij die Blond, Dubbel of Tripel zeker verdiend. Lekker ontspannen met de gepijnigde benen omhoog. Morgen weer!

Ruime kamers, goed eten en fietsenstalling.

Hoevehotel Ronse beschikt over zeven ruime kamers. Alle kamers zijn voorzien van goede bedden, douche en toilet. Uiteraard is in het hotel gratis WiFi tot je beschikking. Als je ’s ochtends opstaat en de gordijnen openslaat heb je schitterend uitzicht op de groene omgeving. Uitgerust ga je richting het ontbijt. Na je fietstocht kun je even bijkomen met een lekker streekbiertje. In de avond kan worden aangeschoven bij het diner. Daarvoor moet je wel even reserveren van te voren.

Bij het hotel is een ruime parkeerplaats voor je wagen. Uiteraard staat ook je fiets veilig bij Hoevehotel Ronse.

Hoevehotel Ronse ligt op de grens van Vlaanderen en Wallonië.

Op de grens van Vlaanderen en Wallonië is Hoevhotel Ronse te vinden. Nog net in het gebied waar de Nederlandse taal de boventoon voert. Grote steden als Gent, Brussel, Kortrijk en Antwerpen liggen in de buurt. Zo kun je sportiviteit combineren met cultuur. Want in deze historische steden valt genoeg te beleven. Maar ook de kleinere plaatsen in het gebied zijn gezellig en sfeervol. Genoeg plek om even een terrasje te pakken en om te genieten van het leven.

Kom fietsen en geniet van het Vlaamse landschap.

Hoevehotel Ronse leent zich bij uitstek voor de sportieve fietser. Rijd de straat uit en sla linksaf. Je kunt meteen aan één van de bekende heuvels van het Vlaamse voorjaar beginnen. Ondertussen geniet je van het Vlaamse landschap om je heen. Het is een gebied dat heel veel te bieden heeft. Na afloop van het pijnigen van de kuiten op de vele beruchte heuvels, kom je bij op het terras met een speciaalbiertje, een goed glas wijn of een lekker frisje in de hand. Is dit volgens jou het ideale leven? Boek dan snel jouw fietsavontuur!