Hoeve Groenendaal.

Genieten van het mooie Zuid-Limburg doe je bij Hoeve Groenendaal. De hoeve ligt midden in Zuid-Limburg in het dorpje Euverem tussen Gulpen en Slenaken. Deze provincie is er eentje met onbegrensde mogelijkheden, en heeft dan ook voor iedereen iets te bieden. Vooral ook voor fietsers.
Je kunt er eindeloos fietsen langs de maas of door het groene heuvelland. En soms stop je even om in een dorpje een terrasje te pakken.

Een oude carre boerderij.

Hoeve Groenendaal is een monumentale carre boerderij met een torentje van de familie Buntink. Zij staan u al gastvrij op te wachten. De hoeve is een oase van rust. Je waant je even weg van de wereld als je hier bijkomt van een lange of pittige fietstocht. Fietsers kunnen verblijven in het torentje en in de oude melkstal. En wil je beide accommodaties tegelijk huren? Dan kunnen zij een groep van maximaal 16 personen herbergen.

De beide accommodaties zijn voorzien van luxe bedden, een badkamer, keuken en wifi. Ook kun je gebruik maken van het buitenterras op de binnenplaats van de hoeve. In de kamers liggen fietsroutes klaar.

Hoeve Groenendaal, centraal in Zuid-Limburg.

De hoeve ligt centraal tussen de Limburgse heuvels. Beklim de Gulperberg, de Vaalserberg of de Camerig. Of zak zuidelijker af richting de Belgische Ardennen. Wil je even bijkomen van het fietsen? Bezoek dan één van de vele brouwerijen, geniet van het Bourgondische leven of bezoek Maastricht en Aken.

Kom fietsen en ontdek hoe mooi Limburg is.

Natuurlijk kan er in Zuid-Limburg ook door de recreatieve fietser genoten worden die niet van steile heuveltjes houdt. Maar wie zijn benen toch iets meer pijn wil doen, hoeft alleen maar links- of rechtsaf te slaan om één van de vele bekende en onbekende klimmetjes mee te pakken. Durf jij het aan? Kom dan fietsen in Zuid-Limburg en ontdek hoe mooi deze provincie is. Boek snel je fietsvakantie!