Hacienda Guaro Viejo.

De privacy van een vakantiehuis en de gezelligheid van een bed & breakfast. Zo kun je Hacienda Guaro Viejo het beste omschrijven. En dan het uitzicht. Dat is werkelijk schitterend. De omgeving biedt heel veel uitdaging voor sportieve fietsers. De haciënda ligt midden in de Sierra Nevada met vele heuvels en bergen in de directe omgeving. Wil je je benen testen onder de Spaanse zon? Dan is Hacienda Guaro Viejo de ideale uitvalsbasis. Na terugkomst van je fietstocht gaan de benen in ruststand op het terras naast het zwembad en kun je je laten ontzorgen door Silvie en Lars. Dit klinkt als een optimale fietsvakantie.

7 casitas en een zwembad.

Hacienda Guaro Viejo bestaat uit zeven huisjes. In het Spaans ook wel casitas genoemd. Ze zijn tegen een helling aangebouwd aan de voet van de Sierra de Las Nieves. De casitas zijn smaakvol ingericht. De haciënda heeft zijn Andalusische authenticiteit behouden en ligt op één hectare eigen grond. Je kunt er relaxen en genieten van de Spaanse zon.

Je kunt genieten van het luxe ontbijt dat aangeboden wordt door Silvie en Lars, maar je kunt ook voor meer privacy kiezen en je eigen ontbijt nuttigen op je privéterras.

Hacienda Guaro Viejo ligt in de buurt van Marbella en Málaga.

Vanaf de haciënda is het 40 minuten rijden naar Málaga. Marbella ligt met 25 minuten rijden zelfs dichterbij. Zo zit je snel aan de Costa del Sol als je van een dagje strand wil genieten. Maar wie naast het fietsen ook van historie en natuur houdt, kan in deze regio zijn hart ophalen. Mooie plaatsen als Ronda liggen in de buurt. En natuurlijk valt er in Málaga ook voldoende te beleven. Dichtstbijzijnde plaatsen zijn de plaatsjes Guaro en Coín.

Kom fietsen en geniet van het mooie Andalusië.

Opstaan met een heerlijk ontbijt met verse broodjes. Daarna een pittige fietstocht om te kijken hoe het met de benen en de conditie gesteld is. Vervolgens een frisse duik in het zwembad en bijkomen met een heerlijk wijntje. En wil je je een dag je benen rust geven? Dan ga je naar het strand of geniet je van de indrukwekkende vergezichten en de spannende verhalen uit het verleden. Dat alles in het schitterende Andalusië. Is dit ook jouw wens? Boek dan snel je verblijf bij Hacienda Guaro Viejo. Jouw fietsavontuur begint hier.