Ferme Noemie.

Aan de voet van Alpe d’Huez in de Franse Alpen ligt Ferme Noemie. Ferme Noemie is een accommodatie met appartementen, stacaravans en een camping. Het is de ideale uitvalsbasis voor sportieve fietsers die de ‘Nederlandse’ berg en andere beruchte Alpenreuzen willen beklimmen. Ook bekende bergen als de Galibier, Télégraphe en Col de la Croix-de-Fer liggen in de buurt. Nou dat belooft wat. We weten zeker dat fietsers die gek zijn op klimmen hier aan hun trekken komen. Geen meter is vlak in dit gebied. En je kunt meteen alle beroemde bergen uit de Tour de France van je bucketlist afstrepen.

Camping, appartementen en stacaravans.

Ferme Noemie telt vier gîtes, twee stacaravans, twee reeds ingerichte tenten en 16 kampeerplekken. De gîtes zijn comfortabel ingericht met goede bedden, een keuken en net sanitair. Ook de stacaravans zijn van alle gemakken voorzien. Op de gehele accommodatie is wifi aanwezig. Op de standplaatsen op de camping zijn water en elektriciteit verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Ferme Noemie ligt aan de voet van Alpe d’Huez.

Vanaf Ferme Noemie is het slechts vijf minuten rijden naar Bourg d’Oisans. Vanaf daar gaan de benen pijn doen als je omhoog wilt naar Alpe d’Huez. Wie een dagje rust wil, bezoekt de historische stad Grenoble of trekt verder de Alpen in. Iets verder weg ligt Chambéry. Ook een gezellige stad is en zeker het bezoeken waard.

Streep Alpe d”Huez nu van je bucketlist.

Wil je Alpe d’Huez van je bucketlist afstrepen? Boek dan nu je fietsavontuur in de Franse Alpen. De hele dag klimmen, dalen en je benen pijn doen. Maar als je terug bent op de camping kun je je avonturen met je vrienden delen onder het genot van een heerlijk biertje of Frans wijntje! Dik verdiend! Dit wil jij toch ook? Boek dan nu snel je fietsavontuur!