EnjoyToday.

Overdag je benen pijn doen en daarna bijkomen in een oase van rust en natuur. Ontspannen na je uitdagende fietstocht doe je bij EnjoyToday. Bij aankomst staan Iris en Geert je met een vrolijke glimlach op te wachten. De gastvrijheid straalt van ze af. Op deze manier krijg je echt zin om de beroemde en beruchte heuvels van Vlaanderen te ontdekken. Te bedwingen. EnjoyToday ligt aan de voet van de Koppenberg. Ook de Paterberg, Taaienberg en Oude Kwaremont liggen in de directe omgeving. Dat kan ook niet anders. Oudenaarde is immers het centrum van de Vlaamse wielerklassiekers. In dit gebied kun je testen of je zelf ook een echte Flandrien bent.

4 gastenkamers en 2 vakantiewoningen.

EnjoyToday is een bed & breakfast met vier gastenkamers. De gastenkamers hebben een eigen badkamer met een bad, een douche en toilet. Nadat je heerlijk geslapen hebt in de comfortabele bedden kun je aanschuiven aan het ontbijt. Daarna kun je er tegenaan om de Vlaamse Ardennen te verkennen. Ook zijn er bij EnjoyToday voor grotere groepen twee vakantiewoningen met alle gemakken te huur. Een van de twee woningen heeft zelfs een infraroodsauna.

EnjoyToday ligt in het centrum van het Vlaamse wielrennen.

Aan de voet van de Koppenberg, in de buurt van Oudenaarde. Centraler kan een accommodatie bijna niet eigen in het Vlaamse heuvellandschap. Ook steden als Gent, Doornik en Kortrijk liggen in de buurt. Wie zijn fiets even rust wil geven, doet natuurlijk één van deze historische steden aan. En wil je de steden die iets verder weg liggen verkennen? Dan kom je al gauw uit op Brussel, Lille en Antwerpen.

Kom fietsen en beleef de gastvrijheid van Vlaanderen.

Wil je graag je benen eens testen op de heuvels die Boonen, Museeuw, Cancellara en Van der Poel ook zo goed liggen? Wil je je een echte Flandrien voelen? Echt weten wat wielrennen is? Stoempen? Dan moet het Vlaamse heuvellandschap zeker op je bucketlist! De Koppenberg, de Muur van Geraardsbergen en de Oude Kwaremont laten je pas echt voelen wat trappen is. Klim zoals de beste geklommen hebben. Koers zoals de wielerhelden dat ieder voorjaar doen. En nadat je je tocht voltooid hebt ligt de ontspanning op je te wachten. De beentjes omhoog met een Belgisch speciaalbiertje in de hand. Welverdiend! Lijkt jou dit een ideaal scenario? Boek dan snel je fietsavontuur.