Duivels Paterke.

Wie van fietsen houdt en een echte levensgenieter is, moet zeker een verblijf boeken bij Duivels Paterke & bijhuis LaTrappe in Kortrijk. De Vlaamse kuitenbijters zoals de Oude Kwaremont, Koppenberg, Kruisberg en Paterberg liggen in de nabije omgeving. Na je sportieve fietstocht kom je bij in de bar van het hotel met een heerlijk glas Rochefort, Duvel of Chimay. Dat is sportiviteit combineren met een bourgondische levensstijl. Dat is verblijven bij Duivels Paterke.

Ruime kamers en goed eten en drinken.

Duivels Paterke heeft samen met bijhuis LaTrappe in totaal negen kamers. De kamers zijn vernoemd naar beroemde brouwerijen, zoals Chimay, Westmalle en Rochefort. De kamers zijn ruim ingericht en beschikken over douche en toilet. Als je ’s ochtends wakker wordt kun je, alvorens je gaat fietsen, eerst genieten van een goed en stevig ontbijt. Daarna pak je je stalen ros uit de fietsenstalling en ga je de beroemde bergjes in het Vlaamse land beklimmen. Uiteraard is er gratis WiFi in de kamers en op de gang staat een gratis koffiebar.

Na afloop van je fietstocht kun je nagenieten in de brasserie met een speciaalbier en indien gewenst aanschuiven voor een diner. De chefkok heeft speciale menu’s die met bier gekookt worden.

Duivels Paterke ligt in historisch Kortrijk.

Vanaf Duivels Paterke is heet maar anderhalve kilometer lopen naar het historische centrum van Kortrijk. Daar vind je onder andere het beroemde Begijnhof en het Belfort. Op drie kilometer afstand is Kortrijk Xpo te vinden. Steden als Gent, Brugge, Brussel en Lille zijn goed bereikbaar met de auto. Dus als je je fietsbenen een dag rust wilt geven is er in de omgeving voldoende te beleven.

Kom fietsen en geniet van het leven.

Duivels Paterke leent zich perfect voor fietsers die ook wel graag een speciaalbier lusten. De hele dag sporten en daarna bijkomen met een blond, dubbel of trippel. Wie wil dat nou niet? Lijkt jou dit ook fantastisch? Boek dan snel je verblijf! Je fietsavontuur begint hier.