Doppenberg Collection.

De Doppenberg Collection vind je midden in Zandvoort aan Zee. Op nog geen 300 meter van het strand. Lekker dicht bij de grote steden als Haarlem en Amsterdam. Maar de hotels liggen ook in een uitdagende omgeving voor fietsers. Met als hoogtepunt het Kopje van Bloemendaal, een pittige beklimming. Als je richting Langeverledrslag fietst, een bekende plek daar voor fietsers dan merk je dat er geen meter vlak is vanwege de duinen. Ga j wat meer het binnenland in dan kom je aangelegde fietspaden in een strak landschap tegen. Een landschap waar de hoogtemeters nihil zijn, maar de wind vrij spel heeft.

In Hotel Doppenberg, Hofje van Maas of Hotel Paradis kom je na je fietstocht helemaal tot rust. Je bent er echt even uit. Met of zonder fiets, in Zandvoort is genoeg te beleven. Stranden, de zee, Holland Casino, restaurants en de duinen. En je bent zo in Haarlem of Amsterdam. Met de trein of met de fiets.

Hotel Doppenberg.

Hotel Doppenberg beschikt over verschillende faciliteiten, zodat je kunt genieten van een heerlijke vakantie. De gehele accommodatie is rookvrij. Dat geldt ook voor de hotelkamers. Huisdieren zijn toegestaan (mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden). Er is gratis WIFI beschikbaar in het gehele hotel. Aan de straatkant is er een terras aanwezig.

Hofje van Maas.

Iedere kamer van Hofje van Maas is anders. Met zijn eigen, unieke inrichting. Ze zijn voorzien van een moderne douche en toilet. Ook beschikken de kamers over een kleine koelkast, een televisie en een waterkoker. Sommige kamers zijn ruimer en beschikken dan over een bank. Of ze zijn uitgerust met een gemeubileerd balkon uitkijkend over de binnentuin. Tevens beschikken alle kamers over een buitenzitje/terrasje.

Hotel Paradis.

Hotel Paradis is een boutique hotel midden in het centrum van Zandvoort aan Zee. Het hotel is luxe en hip ingericht met ruime kamers. Het is een plek waar je even helemaal kunt wegdromen. En waar je kunt genieten van het heerlijke strandleven dat Zandvoort te bieden heeft. Hotel Paradis is te vinden op nog geen 300 meter van het strand.