De Rieke.

Midden in de Vlaamse Ardennen, bij Ronse, ligt De Rieke. De vakantiewoningen liggen aan de Hotond, één van de vele heuvels in dit gebied. De beruchte of beroemde heuvels als de Paterberg, Oude Kwaremont, Kanarieberg, Taaienberg en Koppenberg liggen in de directe omgeving. Dat maakt De Rieke een ideale uitvalsbasis voor wie graag eens wil voelen hoe het is om in dit Vlaamse heuvellandschap te fietsen. Kom jij de heuvels makkelijk over? Of doen je benen echt pijn? Na een dag koersen, kom je terug bij de woning en kun je genieten van de sauna. Even ontspannen. Of kom bij op het terras van je vakantiehuis met een lekker Belgisch biertje of goed wijntje. Die heb je wel verdiend.

3 vakantiewoningen, sauna’s en afgesloten fietsenstalling.

De Rieke beschikt over drie vakantiewoningen. Woning 1 en 2 zijn geschikt voor zes personen. Ze zijn beide voorzien van een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, slaapkamers en een badkamer. Bed- en badlinnen zijn aanwezig. Woning 3 is bij te boeken voor grotere groepen die woning 1 en/of 2 al geboekt hebben. Zo kunnen groepen tot 16 personen gebruik maken van deze vakantievilla’s.

De Rieke 1 heeft een afgesloten tuin met terras. Ook is er een sauna te vinden. Bij De Rieke 2 heeft ook een grote tuin, een eigen sauna en jacuzzi, een speeltuintje en een petanquebaan. De fietsen staan veilig opgeborgen en ook is er voldoende parkeergelegenheid voor de auto.

De Rieke ligt centraal tussen de bekende Vlaamse heuvels.

Op de Hotond en tussen groene heuvels als de Oude Kwaremont en Koppenberg liggen de vakantiewoningen van De Rieke. Het centrum van Ronse ligt op 5 minuten. De historische steden als Gent en Kortrijk liggen ook binnen een half uur rijden. En voor wie wat verder weg wil, kan een dagje Brussel, Antwerpen of Lille inplannen. Dan kunnen de benen heel even rust krijgen na het stevige fietswerk.

Kom fietsen en geniet van de Vlaamse heuvels.

Als je ’s ochtends de gordijnen openslaat heb je een schitterend panorama over het groene Vlaamse landschap. In de verte, onder een waterig zonnetje, zie je de beroemde heuvels al liggen. Dit belooft een schitterende en heroïsche dag worden. Vandaag ga je voelen hoe menig Flandrien zich voelde in de koers. En na je fietstocht kom je heerlijk tot rust. Met een biertje, wijntje of frisje. Daarna de sauna in. De spieren hun welverdiende ontspanning geven. Dat hebben ze wel verdiend. Morgen weer! Lijkt jou dit ook het ideale leven? Boek dan snel jouw fietsavontuur.