De Heren van Valkenburg.

Op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Valkenburg aan de Geul ligt Hotel B&B De Heren van Valkenburg. En ondanks dat het hotel zo dicht bij het centrum ligt kun je er toch genieten van een stille nachtrust. Bij aankomst staan Olaf en José Hounjet je met een vriendelijke lach op te wachten. Zij doen hun uiterste best om jouw verblijf zo heerlijk mogelijk te maken. Als je ’s ochtends de gordijnen open doet zie je de kasteelruïne van Valkenburg liggen. Na het ontbijt stap je op de fiets om het gebied te verkennen. En sla je linksaf? Dan mag je meteen je benen testen met de beklimming van de Cauberg. Even verderop liggen natuurlijk de overige pittige klimmetjes van Zuid-Limburg. Heuvels met bekende namen als de Fromberg, Gulperberg en Keutenberg. De Heren van Valkenburg is dus een ideale uitvalsbasis als jij graag wil fietsen in het groene Zuid-Limburg.

Ruime kamers en goed ontbijt.

De Heren van Valkenburg beschikt over 15 kamers. Bijna alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Ook vind je een televisie in je kamer. Uiteraard is er gratis WiFi in het hotel. Je zult ’s nachts heerlijk, rustig slapen op de bedden van Swiss Sense. ’s Ochtends aan het ontbijt voel je je als herboren. Dat is mooi want de heuvels liggen uitdagend op je te wachten.

Voor wie zijn eigen fiets niet mee heeft, kan dat aangeven. Het is namelijk mogelijk om een (elektrische) fiets te huren in de directe omgeving.

De Heren van Valkenburg.

Vanaf De Heren van Valkenburg ben je zo met de auto in Maastricht, Aken of Luik. De eerste twee steden liggen zelfs zo dichtbij dat je er ook fluitend op de fiets kunt komen. Centraler kun je niet verblijven in het zuiden van Limburg. Ook het centrum van Valkenburg is erg gezellig en sfeervol met vele terrassen en restaurants. Voor wie graag wil ontspannen, bestelt kaarten voor Thermea 2000 bij de receptie van het hotel. De luchthaven Maastricht Aachen Airport ligt op zo’n 10 kilometer van Valkenburg.

Kom fietsen en beleef de historie van Valkenburg.

Kom fietsen in Zuid-Limburg en beleef hoe mooi groen en uitdagend dit gebied is. De steilste klim van Nederland (Keutenberg 22%) ligt een dorp verderop. En voor fietsers die het rustiger aan willen doen, slaan dit klimmetje gewoon over. Na je fietstocht geniet je van een koud biertje, een glas wijn of een frisje op één van de vele terrassen in de gezellige dorpen en stadjes in de omgeving. Of je bezoekt de historische en gezellige steden Maastricht en Aken. Lijkt jou dit wat? Boek dan snel je fietsavontuur!