Chalets Barvaux.

Midden in de stedendriehoek Luik, Namen en Bastenaken liggen drie chalets van Barvaux. De chalets liggen in het bos van Les Hazalles op 3 kilometer van het centrum van Barvaux. Omdat de huisjes centraal in de Ardennen liggen, zijn ze de ideale uitvalsbasis voor fietsers die het heuvelachtige gebied willen ontdekken. Onder andere de bekende heuvels Côte de la Redoute en Stockeu liggen in de buurt. Maar ook vele minder bekende heuvels maken het gebied zeer uitdagend.

Gezellige chalets voor groepen van acht personen.

Chalets Bareaux beschikt over vier vakantievilla’s. Chalet Joran, Chalet Moyra en Chalet Vedran. De chalets zijn geschikt voor acht personen. De huisjes beschikken over vier slaap- en  twee badkamers en over een sauna. Ook beschikken ze over een omheinde tuin, terras en een barbecue. Dat biedt dus een hoop gezelligheid na het fietsen.

Kleinste stadje van België.

In de buurt van de chalets ligt het kleinste stadje van België: Durbuy. En iets verderop liggen de grotere steden. De Chalets Barvaux liggen in een rustig bos, waardoor je tijdens je verblijf helemaal tot rust kunt komen. ’s Avonds schitteren duizenden sterren aan de hemel terwijl je overdag enkel de vogeltjes hoort fluiten.

Kom fietsen in de uitdagende Belgische Ardennen.

Het gebied is zeer uitdagend voor de sportieve fietser. De heuvels en klimmetjes zijn net iets langer en steiler dan in Zuid-Limburg. toch kun je in het gebied ook rustig aan doen als je even geen trek hebt in pijn in de benen. Er valt een hoop te beleven in de buurt. Dus wie een keer wil fietsen in de Ardennen moet dat zeker snel gaan doen. Boek nu je fietsavontuur.