Chalet Le Iceberg.

Chalet Le Iceberg ligt midden tussen de Alpenreuzen van Zwitserland. Op de flanken van de Mont Carré. In het dal ligt de stad Sion op je te wachten voor als je even na het fietsen wilt genieten van een goed glas wijn op het terras. Want die heb je wel verdiend nadat je je benen in de bergen hebt pijn gedaan. Hier in de bergen ervaar je pas echt wat conditie is. Of je uithoudingsvermogen voldoende is. En wil je een dag echt niet fietsen? Dan zijn er ook nog voldoende wandelmogelijkheden in dit schitterende gebied in het zuiden van Zwitserland.

Ruime kamers, terras en sauna.

Het huis is mooi en goed ingericht. Het beschikt over vijf slaapkamers, drie badkamers en zelfs een ruime sauna voor wie even wil ontspannen na zijn of haar fietstocht. De keuken is werkelijk van alle gemakken voorzien zodat je heerlijk kunt eten en genieten. Dat doe je in de ruime woonkamer of op het terras met werkelijk schitterend uitzicht op de bergen om je heen. Ondertussen staat je fiets veilig opgeborgen.

Chalet Le Iceberg in de Zwitserse Alpen.

Vanaf het chalet zit je zo in Sion. Ook de beroemde Matterhorn ligt in de buurt. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Genève. De historische stad Genève aan het bekende meer is ook zeker een bezoekje waard. Dus heb je een dag even geen zin om je kuiten te testen? Ga dan naar één van deze steden of trek, met je wandelschoenen aan, de bergen in.

Kom fietsen en ontdek de schitterende Zwitserse Alpen.

Chalet Le Iceberg is een berghut van topkwaliteit. Het chalet biedt het allerbeste voor een onvergetelijke fietsvakantie. Fiets in een prachtige omgeving. Verken natuurlijke en culturele bezienswaardigheden. En geniet van een charmant en goed ingericht Zwitsers chalet. Fietstochten starten direct vanaf het chalet. Bovendien is er een skilift in de buurt voor wie het nog hoger op wil zoeken. Lijkt jou dit het ideale vakantieplaatje? Boek dan snel je fietsavontuur bij Chalet Le Iceberg.