Casa Bellissima.

Steeds meer fietsers willen de route rondom het Lago Maggiore graag eens afleggen. En dat is geen wonder want het is een echt fietsparadijs. Casa Bellissima ligt in Feriolo aan de westkant van het beroemde Italiaanse meer. Daarmee is het een ideale uitvalsbasis om de routes rond het meer te verkennen. Er zijn veel verschillende fietsroutes in alle mogelijke windrichtingen te vinden. Uiteraard zijn er intensieve tochten voor de sportieve fietser. Fietsers die richting het noorden gaan, komen al snel in de Alpen terecht. Maar voor wie het wat rustiger aan wil doen, blijft aan het meer. Kies de route die het best bij je past en ga op ontdekkingstocht!

Vier appartementen.

Casa Bellissima biedt ruimte aan maximaal 21 personen. Het huis bestaat uit vier knusse en sfeervolle appartementen. Met uitzicht op het meer, het dorp en de bergen. De appartementen bestaan uit twee of drie kamers en beschikken alle vier over een badkamer met douche en toilet. Aan de voorkant van het huis is een grote tuin met ook fantastisch uitzicht. Hier kun je in. de zon of schaduw bijkomen na je sportieve rondje.

Aan de achterkant van het huis is een bijgebouw met wasmachine waar je je fietskleding kunt wassen. Ook staat je fiets veilig bij Casa Bellissima.

De appartementen zijn te huur van zaterdag tot en met zaterdag. Buiten het hoogseizoen is het ook mogelijk om een appartement op andere dagen te huren. Huur is minimaal de duur van drie overnachtingen.

Casa Bellissima aan de rand van Lago Maggiore.

Lago Maggiore ligt voor het grootste deel in Italië maar ook voor een deel in Zwitserland. Naast schitterende panorama’s, kun je ook genieten van pittoreske plaatsjes zoals Feriolo zelf en de stadjes eromheen. Ook grotere steden zoals Milaan, Lugano, Varese en Como liggen in de buurt.

Kom fietsen en ontdek dit mooie gebied.

Na een inspannende fietstocht rond het meer en in de Alpen, geniet je van de rust en het uitzicht in de tuin. Drankje erbij en je waant je in een paradijs. Als je bijgekomen bent trek je je schoenen aan en ontdek je het heerlijke Italiaanse leven en geniet je van de pasta’s en pizza’s in één van de restaurants in het stadje. Lijkt dit jou het ideale leven? Boek dan snel je fietsavontuur.