Camping Im Aal.

Centraal in Luxemburg ligt Camping Im Aal. Het is een rustig gelegen camping aan de oevers van de Sûre, op 500 meter van het romantische dorpje Esch-sur-Sûre. De unieke ligging van dit pittoreske dorp lokt in de zomer duizenden toeristen naar het groene dal van de Boven Sûre. In de buurt ligt een mooi natuurpark en op één kilometer afstand een stuwmeer met vele recreatiemogelijkheden. De omgeving leent zich ook ideaal voor sportieve fietsers die graag hun kuiten willen testen op de vele groene heuvels. Van glooiend tot steile klimmetjes. Het gebied kent voldoende uitdaging voor iedere fietser.

Meerdere kampeermogelijkheden.

Camping Im Aal biedt kampeerplaatsen, maar beschikt daarnaast ook over stacaravans, safaritenten, een trekkershut en camping pods. Genoeg keus dus voor de wielertoerist. Na het fietsen kun je bijkomen met een speciaalbiertje in het café op de camping of op het terras. En is het niet mogelijk om je eigen fiets mee to enemen? Dan is een fiets te huren via de camping.

Camping Im Aal ligt centraal in Luxemburg.

De camping ligt in de buurt van de plaats Wiltz. De steden Luxemburg en Trier liggen wat verder weg maar zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook is het plaatsje Vianden de moeite waard voor als je benen om een dag rust vragen.

Kom fietsen in het hart van Luxemburg.

Als je Camping Im Aal af fietst, begeef je je meteen tussen de groene heuvels van dit schitterende gebied. Vooral wie naar het Noorden, oosten of zuiden rijdt komt hele mooie klimmetjes tegen. Om je heen zie je ondertussen kastelen en ruïnes uit vervlogen tijden. En wie heel even zijn rust wil pakken strijkt neer op één van de terrassen in de gezellige stadjes in het gebied. Boek nu je fietsavontuur in Luxemburg.