Bike B&B Brakke Berg.

Bike B&B Brakke Berg ligt midden tussen de Limburgse heuvels aan de voet van de Brakke Berg. Zuid-Limburg is een mekka voor de sportieve fietser. Je vindt de bed & breakfast in het dorp Berg en Terblijt. Bike B&B Brakke Berg is wat dat betreft een schitterende uitvalsbasis voor fietsers die graag de Geulhemmerberg, Cauberg, Keutenberg of Fromberg willen bedwingen. En wie zijn gezicht richting het zuiden verplaatst, ziet juist de Camerig en Vaalserberg lonken in de verte. Als je aankomt staat het stel Victor (zelf een fervent fietser) en Delia (sportmasseur) je enthousiast op te wachten. Ze zijn blij dat je er bent.

Ruime kamers, heerlijk ontbijt en fietsenstalling.

Bike B&B Brakke Berg  biedt acht verschillende kamers. Je slaapt in heerlijke bedden. Bovendien staat je fiets er ook veilig in de overdekte fietsenstalling met reparatieruimte. In de ochtend kun je aanschuiven bij het ontbijt. En voor wie in de namiddag een frisje of biertje wil pakken, is dat ook geen probleem. Ook kun je kiezen voor sportmassage. Of even bijkomen in de sauna.

Bike B&B Brakke Berg ligt tussen Valkenburg en Maastricht.

Valkenburg ligt op 4 kilometer en Maastricht maar op 8. Het hotel ligt dus midden in het episch centrum van het Nederlandse wielrennen. Als je het hotel verlaat kun je meteen aanvoelen wat 14% stijgingspercentage met je benen doet. Dus wie rustiger aan wil beginnen, kan beter eerst het Geuldal door fietsen. En wil je na een dag fietsen even de benen stilhouden? Dan liggen de gezellige historische steden als Aken en Maastricht in de buurt.

Kom fietsen en geniet van het mooie Zuid-Limburg.

Bike B&B Brakke Berg ligt op een historische plek, vlak naast de snelststromende rivier van Nederland. De omgeving is groen en wie er in het voorjaar fiets wordt bijna doof van het gefluit van de vele vogels. Het gebied is uitdagend, sfeervol en gezellig. Beklim de vele heuveltjes en geniet van een biertje op de vele terrassen. Lijkt dit jou ook wat? Boek dan hier je fietsavontuur!