Bed & Breakfast Liberation.

In Margraten, boven op het Plateau van Margraten, ligt Bed & Breakfast Liberation. Als je bij het gerenoveerde herenhuis uit omstreeks 1900 aankomt, staan Anita en Bert je met veel enthousiasme op te wachten. Ze runnen hun Bed & Breakfast met veel passie en plezier. En ze maken hun gasten graag wegwijs in het mooie Zuid-Limburg. Voor de sportieve fietser die het Limburgse heuvellandschap wil ontdekken en verkennen is de B&B een ideale uitvalsbasis. Bekende heuvels als de Gulperberg, Cauberg, Fromberg en Bemelerberg liggen in de directe omgeving. En voor wie wat verder weg wil, liggen in de verte de Vaalserberg en Camerig al te wachten. Ook de Eifel en de Ardennen liggen in de buurt.

Ruime kamers, ontbijt en fietsenstalling.

Bed & Breakfast Liberation beschikt over twee kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Goede bedden, WiFi, een wastafel, douche en eigen toilet. Op de kamer kan in de ochtend genoten worden van een ontbijt met een eitje van de eigen kippen. Ook zijn er koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Na het ontbijt stap je op je racefiets, die veilig en overdekt opgeborgen stond, om de benen te gaan testen.

Bed & Breakfast Liberation ligt tussen Maastricht en Gulpen.

De Bed & Breakfast is midden in Margraten te vinden. Maastricht, Aken, Valkenburg en Gulpen liggen in de buurt. Ook is in het plaatsje de beroemde en indrukwekkende Amerikaanse erebegraafplaats te vinden. Verder zijn er voldoende voorzieningen in Margraten zelf om er een gezellige periode van te maken. Op een half uur rijden ligt Maastricht Aachen Airport. Dus de buitenlandse fietstoerist kan eenvoudig bij de accommodatie komen.

Kom fietsen in het mooie Zuid-Limburg.

Na een goede nacht en een heerlijk ontbijt bij B&B Liberation wordt de fietskleding aangetrokken. De bidons worden gevuld. Koekjes en bananen worden in de achterzakjes gestopt en je stapt op de fiets. Om de beroemde heuvels van Zuid-Limburg te beklimmen en om te genieten van de groene en vriendelijke omgeving. In één van de vele gezellige plaatsjes stop je even om te rusten en om te genieten op het terras van een lekker speciaalbiertje, een frisje of een goed glas wijn. Dit is het Bourgondische leven! Dit is genieten! Lijkt dit jou ook zo fijn? Boek dan nu je fietsavontuur.