B&B Villa le Monde.

Fietsen in de Ardennen is fantastisch! En B&B Villa le Monde ligt daar middenin. De gezellige B&B is te vinden in La Roche-en-Ardenne. Bekende heuvels als Haussire en Côte de Saint-Roche liggen in de buurt. Heuvels die je kuiten pijn zullen doen. Maar die pijn vergeet je snel als je de groene omgeving om je heen ziet. Een omgeving met heuvels, mooie vergezichten en gezellige stadjes waar je op de terrassen kunt genieten van een Belgisch speciaalbiertje. Daarom kiezen vele wielrenners ervoor om hun benen en conditie te testen in de Belgische Ardennen.

Ruime kamers, mooi uitzicht en fietsenstalling.

B&B Villa le Monde biedt verschillende kamers aan de rand van La Roche-en-Ardenne. De accommodatie heeft vier gastenkamers. Twee kamers zijn tweepersoons en twee kamers zijn vierpersoons. In alle kamers is een badkamer te vinden met douche en toilet. Ook zijn er op de kamer koffie- en theefaciliteiten en beschikt de accommodatie uiteraard over WiFi.

Er is een centrale ruimte waar het ontbijt geserveerd wordt. Ook kan ervoor worden gekozen om hier aan te schuiven voor het diner. Dit moet wel van te voren besteld worden. De fietsen van de gasten staan er veilig.

B&B Villa le Monde op 100 meter van het centrum.

De accommodatie ligt op ongeveer 100 meter van het centrum van La Roche-en-Ardenne. Daar zijn winkeltjes, restaurants en terrassen te vinden. De stad en de omgeving hebben een eigen microklimaat omdat ze in de luwte van Plateau Des Tailles liggen. Daardoor is de temperatuur altijd iets aangenamer en is de omgeving droger dan hoger gelegen gebieden. Grotere steden als Luik, Namen, Trier en Luxemburg liggen in de nabije omgeving en zijn goed bereikbaar met de auto.

Kom fietsen en geniet van de mooie Ardennen.

B&B Villa le Monde is met zijn ligging een ideale uitvalsbasis voor wie de heuvels van de Belgische Ardennen wil bedwingen. Dit gebied brengt natuur en cultuur samen. Overdag fiets je over de groene heuvels en na afloop geniet je van een Belgisch speciaalbier op een terras onder een lekker zonnetje. Dat is nog eens genieten. Dit wil jij toch ook? Boek nu snel je fietsavontuur!