B&B OYO.

Ten westen van de beroemde en beruchte heuvels van de Vlaamse Ardennen ligt de historische stad Kortrijk. Aan de rand van het oude centrum is B&B OYO te vinden. Dit maakt het een ideale uitvalsbasis voor sportieve fietsers om de Vlaamse Ardennen te ontdekken. Want wie heeft nu niet de Oude Kwaremont, de Muur van Geraardsbergen, de Paterberg en de Koppenberg op zijn bucketlist staan? Als je aan komt bij B&B OYO staan Oliver en Lan je enthousiast op te wachten. Oliver kan jou alles vertellen over Kortrijk en het gebied eromheen, terwijl Lan meer van de details is. Ze zorgt ervoor dat jouw dag met een uitgebreid en heerlijk ontbijt begint. Daarna pak je je racefiets en verdwijnt richting de heuvels. Nadat je je benen uitvoerig hebt getest en hebt pijn gedaan, kom je bij op één van de vele terrassen van het gezellige Kortrijk.

Sfeervolle artistieke kamers en goed ontbijt.

Als je je verblijf geboekt hebt bij B&B OYO zal het je aan niets ontbreken. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht. Met oog voor detail. De bedden liggen heerlijk en de kamers beschikken over een eigen badkamer. Nadat je uitgerust opgestaan bent, schuif je aan bij het ontbijt. De sfeer is goed en relaxed. Tijd om aan je fietsavontuur te beginnen!

B&B OYO heeft een grote entreehal waar de fietsen veilig kunnen worden geparkeerd. Ook zijn daar stopcontacten voor het opladen van fietsaccu’s voor de e-bike. Er is ook altijd voldoende parkeergelegenheid bij de B&B voor € 4,- per dag.

B&B OYO ligt in het centrum van Kortrijk.

Vanaf B&B OYO is het luttele minuten lopen naar het sfeervolle, historische centrum van Kortrijk. Je vindt er onder andere het schitterende gotische stadhuis, de Broeltorens en de Sint-Maartenskerk. En wie nog wat meer tijd na het fietsen over heeft, kan ook nog de steden Gent en Lille bezoeken.

Een ideale mix van sportiviteit en cultuur.

Je verblijf bij B&B OYO zorgt voor een ideale mix van sportiviteit, cultuur en het Bourgondische leven. Uitgerust waker worden, daarna je mooie fietsronde en bijkomen met een Belgische speciaalbier op het terras tussen de historische gebouwen van het oude Kortrijk. Lijkt dit jou ook wat? Boek dan nu je fietsavontuur!